Mercedes va oferi hărţi GPS gratuit pentru modelele sale timp de trei ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.06.2010
Modelele Mercedes-Benz produse dupa jumătatea anului 2010 vor beneficia de hărţi GPS care vor fi gratuite pentru primii trei ani dacă aleg sistemul de control multimedia Comand APS.

Clienţii Mercedes-Benz care aleg sau au ales deja un sistem de navigaţie Comand APS vor beneficia de hărţi gratuite pentru GPS, care vor fi valabile pentru trei ani. Oferta specială va fi disponibilă pentru trei ani indiferent dacă maşina schimbă sau nu proprietarul. Promoţia este valabilă în 39 de ţări europene, iar hărţile respective erau disponibile doar contracost până în acest moment. Oferta celor de la Mercedes-Benz ar trebui să aducă un precedent în segment şi să îi facă pe rivalii lor să prezinte propuneri similare, dacă nu chiar mai bune.

Cei care deţin un autoturism Mercedes-Benz ce intră în criteriile respective pot contacta cel mai apropiat dealer. Procedura de update este simplă, fiind necesară doar conectarea unui laptop echipat cu sistemul de diagnoză la hard-disk-ul sistemului de navigaţie pentru descărcarea celor mai noi hărţi.Cei de la Mercedes-Benz declară că sistemul lor de navigaţie cu hard-disk este mai rapid decât orice echivalent cu DVD, deoarece datele sunt „citite” mult mai repede de această unitate.

Sistemul de comandă şi afişaj Comand APS este un echipament opţional care permite activarea simplă şi centralizată a numeroaselor funcţii din dotarea autoturismelor care sunt echipate cu acesta. Butonul de control al acestui sistem se află pe cotieră şi operaţia acestuia este simplă, funcţionând prin rotaţie sau deplasare faţă-spate.

Apăsarea acestui buton confirmă funcţia selectată. Printre aceste funcţii putem enumera echipamentul radio şi CD-player-ul, DVD player-ul, tunerul TV(dacă există), alături de sistemul de navigaţie cu hard-disk – desigur. Tot pe afişajul sistemului Comand APS sunt vizibile imaginile de la camera video pentru marsarier – disponibilă opţional pentru majoritatea modelelor.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru