MG se relanseaza prin modelul TF LE500

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 08.05.2008
Brandul auto britanic MG este relansat de catre chinezii de la SAIC prin MG TF LE500.

Chinezii de la SAIC, detinatorii marcii britanice MG, au anuntat ca din luna august vor incepe productia lui TF LE500. Fabricarea in serie a modelului sport va avea loc in uzina Longbridge din Marea Britanie iar vanzarile vor debuta in luna septembrie.

„Sunt incantat ca pot sa vorbesc despre data de lansare a lui TF LE500. Aceasta vine in urma unui proces de planificare, reorganizare si imbunatatire calitativa pe care le recunoastem ca rezultatul muncii depuse de angajatii nostri. Noi suntem acum concentrati pe deplin pentru a ne duce munca la capat”, declara Xiao Qing He, presedintele NAC MG UK Ltd.

Gary Hagen, Directorul de vanzari si marketing, spune: „Sportiva cabrio este o imagine simbolica a industriei auto britanice si formeaza bazele marcii istorice MG. Lansarea lui TF LE500 semnaleaza determinarea noastra de a pastra aceasta clasa de masina in inima brandului.”

Oficialii NAC MG UK au mai adaugat ca designerii de la centrul lor din Leamington, Warwickshire, planuiesc deja noi modele care vor ingloba calitatile esentiale a marcii MG si vor extinde aria in sectoare aditionale.

NAC MG UK mai mentioneaza ca ”angajamentul planuit de MG si nivelul investitiei subscrise de SAIC ii va convinge si pe cei mai sceptici ca marca MG este relansata pentru a avea din nou succes”.

Via | Automotive News

Taguri: MG, SAIC, TF LE500

Comentarii (1)

  • Mda..
    Nici macar tu climatronic.... Penibil. Se vede ca e facuta de chinezi
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru