MINI a prezentat versiunea One a modelului Clubman

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.01.2009
MINI a prezentat versiunea entry-level a modelului Clubman, care va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva.

MINI a creat o versiune entry-level a modelului Clubman, denumita One. Desi are un pret mai mic fata de celelalte versiuni, aceasta pastreaza spiritul atat de apreciat de fanii marcii.

Clubman One are in standard un motor cu patru cilindri care dezvolta 95 CP, iar un propulsor de 73 CP este disponibil optional pentru a oferi proprietarilor un pret de achitizie si un consum de carburant mai redus. Propulsorul de 94 CP consuma 5.4 litri de carburant la 100 kilometri parcursi, si emite numai 130 grame de C02 pe kilometru.

Spre deosebire de acesta, motorul de 74 CP are un consum de 5.3 litri la 100 kilometri si nivelul de emisii este inregistrat la 128 grame CO2 pe kilometru. Oficialii Mini nu au dat detalii despre dotarile standard ale acestei versiuni de echipare. MINI One Clubman va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil la scurt timp dupa lansare pentru 18.200 euro, in Europa.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • sunshine64sm
    Pret exagerat
    Pret mic - consum mare, trebe sa fii nebun sa-ti iei asa ceva. Parerea mea :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru