Mini Cooper S Cabrio JCW debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Mini a ales sa dezvaluie versiunea de performanta John Cooper Works a modelului Cooper S Cabrio in cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare.

Esential

211 cai putere va oferi Mini Cooper S Convertible JCW.

Salonul de la Geneva incepe sa isi dezvaluie treptat surprizele. Dupa ce Volkswagen, Bentley si Fiat au lasat sa se inteleaga cu ce vedete vor defila in cadrul salonului elvetian, a venit randul celor de la MINI. Surse interne afirma ca producatorul britanic va dezvalui versiunea de performanta John Cooper Works a modelului Mini Cooper S Convertible.

Asemeni fratelui sau cu acoperis fix, Cooper S Convertible JCW va primi sub capota o versiune bi-turbo a motorului de 1.6 litri care dezvolta 211 cai putere si un cuplu motor de 260 Nm, atins intre 1850 si 5600 de rpm. Multumita functiei overboost, valoarea cuplului poate creste pana la 280 Nm.

Modificarile aduse propulsorului vor fi insotite si de o suspensie si un sistem de frane noi. Exteriorul va fi personalizat atent, spiritul sportiv urmand sa fie subliniat de jantele de 17 inch din aliaj, de kitul aerodinamic subtil si de logo-ul JCW regasit la nivelul grilei frontale si a usii portbagajului.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru