Mini Crossover de serie debuteaza in septembrie la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.01.2009
Versiunea de serie a conceptului mini Crossover va debuta in toamna acestui an in cadrul Salonului de la Frankfurt.

Valul de simpatie de care s-a bucurat conceptul MINI Crossover in toamna anului trecut la Salonul de la Paris, i-a determinat pe cei de la BMW sa aprobe si dezvoltarea versiunii de productie a celui mai mare model din istoria constructorului britanic.

Decizia a fost luata la numai patru saptamani dupa debutul oficial al conceptului, crossover-ul de serie urmand sa fie dezvaluit oficial abia in aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu toate acestea, Mini Crossover va fi vandut ca un model 2011, ceea ce inseamna ca debutul sau oficial in showroom-uri va fi indelung asteptat.

Se pare ca versiunea de productie nu va prelua modul futurist de deschidere a usilor, introdus de concept la Geneva, exteriorul urmand sa imprumute doar cateva trasaturi timide de design. Surse din interior afirma ca, in ciuda garzii la sol mai mari, viitorul Mini Crossover va pastra manevrabilitatea specifica brandului. In plus, crossover-ul va oferi clientilor si o transmisie integrala, care se va regasi la rubrica optionale.

Despre pretul viitorului model nu exista informatii clare, dar ne putem astepta ca acesta sa plece de la 29.000 de dolari, adica aproximativ 22.000 de euro.

Lista de optionale poate urca lejer pretul modelului la peste 30.000 de euro.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru