Mitsubishi Outlander primeste transmisia lui Evo X

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.04.2008
Mitsubishi va echipa modelul Outlander cu transmisia cu dublu ambreiaj SST, introdusa pe noul Lancer Evo X.

Noua generatie Mitsubishi Lancer Evo X nu a reprezentat doar un nou model in gama constructorului japonez ci si un pionier al noilor tehnologii. De acest lucru ne asigura chiar Mitsubishi care a anuntat ca va folosi componente importante ale trenului de rulare dezvoltat pentru Evo X.

Primul pas in acest sens va fi echiparea actualului Outlander cu noua transmisie cu dublu ambreiaj SST. Noua cutie automata cu sase trepte si dublu ambreiaj SST ofera o schimbare mai rapida a rapoartelor dar si un consum si un nivel al emisiilor mult mai scazut.

Desi nu a publicat inca cifrele oficiale, Outlander va fi echipat cu schimbator cu padele, doua moduri de functionare (Normal si Sport) si cu sistem de asistenta la urcare.

Noul Outlander cu transmisie SST va fi prezentat publicului abia in toamna la Salonul Auto de la Paris. Mitsubishi va echipa cu transmisia SST doar versiunile pentru Europa ale modelului Oitlander, vanzarile urmand sa fie demarate la inceputul lui 2009.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru