Mitsubishi pregateste un competitor pentru Nissan Qashqai

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Succesul SUV-urilor compacte pe piata din Japonia i-ar putea face pe cei de la Mitsubishi sa lansese un rival pentru Nissan Qashqai mai devreme. Modelul va fi bazat pe conceptul cX, care a fost prezentat la Frankfurt in 2007.

Mitsubishi va crea un SUV compact bazat pe conceptul cX, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt in 2007. Modelul ar fi trebuit sa fie gata in luna mai a anului 2010, dar vanzarile in crestere ale SUV-urilor compacte din Japonia i-au facut pe cei de la Mitsubishi sa creasca ritmul de dezvoltare al acestui model. Astfel, SUV-ul compact de la Mitsubishi ar putea fi lansat in februarie 2010 in Japonia, lansarea din Europa urmand sa aiba loc la scurta vreme dupa aceea.

Conceptul Mitsubishi cX a debutat in 2007 la Salonul Auto de la Frankfurt si prezinta calandrul si partea frontala in stilul deja prezent pe modelele actuale din gama producatorului japonez. Acest lucru se traduce prin faptul ca distanta de la conceptul cX la un model de productie nu este chiar atat de mare, cel putin nu din punct de vedere estetic.Platforma noului model ar putea fi preluata de la Outlander sau de la Lancer, in functie de dimensiunile exacte ale viitorului crossover de la Mitsubishi.

Via | Autocar

Comentarii (7)

  • buey
    veche stirea, in plus o 1 kg de greseli ortografice........succesuri marite sultan.
    0 0
  • :)
    da, cam multe greseli -- hai ma baieti ca se poate... ce draq... oprim messu' si alte alea ; traducem frumos stirea; ii dam asa o tenta de alcatuire in fraze ca sa se potriveasca cu limba romana; o citim cu atentie ca sa nu fie greseli de ortografie ; o printam ; o dam unui coleg sa o citeasca si cand suntem de acord cu totii o publicam pe site -- dureaza 20 de minute ...

    revenind la subiect : pana la urma toti producatorii or sa aiba cate o masina pe fiecare segment din piata - iar multi dintre ei vor recurge la a folosi platforme "impumutate" sau dezvoltate in colaborare -- drept urmare, in 10-20 de ani vom conduce cam aceiasi masina daca dam 20000E pe ea ... o sa difere un pic pe la estetic si pe la sigla producatorului
    3 0
  • Ciprian Ionescu
    @dan
    @dan la 26.08.2009 (15:45)
    :)
    Dane, eu am citit stirea si nu prea gasesc greseli din alea de care spui tu, in afara de o fraza ambigua, totul e ok
    1. "toti producatorii or sa aiba”
    Viitorul de forma II, se formeaza cu "o" invariabil + conjunctiv. Exemplu : O sa fac, o sa faci, o sa faca, o sa facem, o sa faceti, o sa faca - Niciodata nu apare particula "or". (Or sa faca este de fapt viitorul popular si nu este considerat incorect ....doar ca nu este o forma literara)
    2. ”aceiasi masina” = corect este “aceeasi masina” datorita genului: 1 masina, 2 masini, feminin :)
    aceea arată un substantiv de genul feminin, la singular
    aceia arată un substantiv de genul masculin, la plural
    3. "impumutate" aici nu e greseala capitala de gramatica, ci doar lipseste un “r”

    dar daca tot vedem paiul din ochiul altora, haideti sa analizam si barna din ochiul nostru, ca poate ne intereseaza (sau ar trebui) mai mult aceea :)
    (exclusiv pentru commentul userului de mai sus)
    o seara buna tuturor!
    1 1
  • Etienne
    Mitsubishi Qashqai
    Rivalul lui Qashqai din partea lui Mitsubishi ar putea veni mai degraba dintr-un Outlander scurtat. decat dintr-un cX de serie. Spun asta vazand dimensiunile lui cX, cu o lungime de 4,10 m, vreo 20 de cm in minus fata de concurentul de la Nissan. Asta nu inseamna ca cX nu s-ar putea transforma intr-un rival pentru Sedici si SX 4 (mai apropiate ca proportii si dimensiuni). Ramane sa steptam si sa vedem ce ne confirma timpul
    0 0
  • Masina o sa fie un succes moderat.
    0 0
  • ..
    nasoale masini mai face mitsubishi
    3 1
  • @JOKER
    S ar putea sa te inseli!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru