Mitsubishi Racing Lancer: arma pentru Dakar

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.08.2008
Mitsubishi a pregatit, pentru editia 2009 a Dakar-ului, un model special, bazat pe arhitectura Lancer.

Mitsubishi a dezvaluit in acest weekend noua arma a constructorului japonez in cursele de rally-raid. Este vorba de Racing Lancer, un model care, asa cum ii arata si numele, provine - atat onomastic cat si estetic - din ultima generatie a lui Mitsubishi Lancer.

Noul model va lua startul in cadrul viitoarei editii Dakar, care din considerente de siguranta va avea loc in America de Sud. Pana atunci, Racing Lancer va debuta in etapa portugheza a Campionatului Mondial FIA Cross-Country, care va avea loc in luna octombrie.

Deocamdata, fotografiile dezvaluite de constructorul japonez ne prezinta un model aflat inca in teste, fara "imbracamintea" oficiala de curse. Prezentarea acestuia in versiune definitiva va avea loc la Salonul Auto de la Paris, urmand ca datele tehnic sa ne fie prezentate tot atunci.

via | Mitsubishi

Comentarii (1)

  • George
    Motorizarea va fi Diesel
    Beneficiind de cuplul motor mult mai mare specific motoarelor Diesel,noul Mitsubishi se anunta unul dintre marii favoriti la editia 2009 a Dakar-ului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru