Motorizari hibride pentru toate modelele Volkswagen

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.09.2007
Volkswagen a anuntat ca intreaga sa gama de modele va dispune, optional, de motorizari hibride.

Volkswagen urmeaza exemplul lansat de Mercedes si anunta o optiune hibrida pentru intreaga sa gama de modele. Mai mult decat atat, si dieselurile BlueMotion vor fi disponibile ca motorizare optionala pe toate modelele constructorului german.

Anuntul a fost facut de Ulrich Hackenberg, seful departamentului de dezvoltare a produselor VW, care a declarat ca vor exista ca optiuni de motorizare motoare semi-hibride sau in totalitate hibride. Hackenberg a declarat ca urmatorul model din gama VW, care va primi propulsorul BlueMotion, va fi proaspat lansatul Tiguan si, intr-un viitor mai indepartat, decapotabila Eos.

Potrivit oficialului german, lansarea viitorului vehicul de clasa mica, bazat pe conceptul Up, este programata pentru anul 2011, mini modelul urmand sa fie disponibil cu motorizare semi-hibrida si hibrida. Hackenberg a anuntat ca Volkswagen dezvolta in prezent noi tehnologii de reducere a consumului care vor fi implementate in anii ce urmeaza.

Comentarii (5)

  • super
    super
    0 0
  • VW
    un aspect vital pentru planeta ... si de ce draq sunt doar doua comentarii aici , unde sunt loganistii si milogii de romani ?
    0 0
  • internet
    Scuza-i pe acestia ca nu au toti internet!? Astfel de initiative sunt demne de toata lauda. Trebuie facut ceva pentru viitorul copiilor nostrii.
    0 0
  • Razvan
    cam tarziu, cam tarziu
    "Potrivit oficialului german, lansarea viitorului vehicul de clasa mica, bazat pe conceptul Up, este programata pentru anul 2011"

    2011 cam tarziu dar bine si asa

    Traiasca Honda si Toyota (Lexus are deja oferta hibrida in toata gama (in curand si IS))
    0 0
  • Nedumerire
    Pai Prius , de la Toyota s-a facut acum 10 ani !
    Astia copiaza iarasi de la japonezi ?
    Oricum mai bine mai tarziu decit.....
    Felicitari ! Puteti copia in continuare de la japonezi............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru