MTM modifica Audi RS6

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.05.2010
Tunerii germani de la MTM au creat un pachet aerodinamic si de performanta pentru Audi RS6. Cu ajutorul acestuia propulsorul modelului german livreaza 720 de cai putere.

Esential

720 CP produce Audi RS6 Clubsport
785 Nm dezvolta propulsorul V10 al lui Audi RS6 in urma modificarilor aduse

Casa de tuning MTM a pregatit un pachet aerodinamic si de performanta pentru Audi RS6 pe care l-au botezat Clubsport. La exterior, tunerii au modificat spoilerul din partea din fata a masinii, au adugat un deflector de aer in partea posterioara a modelului german si au montat jante de culoare neagra a caror dimensiune este de 21 de inch. De asemenea, tunerii de la MTM au inlocuit suspensiile masinii cu unele de productie proprie.

La interior, Audi RS6 a primit un set de scune sport din fibra de carbon Recaro, centuri de siguranta cu prindere in sase puncte si un roll-cage. In ceea ce priveste pachetul de performanta, tunerii de la MTM au resoftat unitatea ECU, au montat filtre de aer performante si au inlocuit sistemul de evacuare.

Prin intermediul acestor modificari, propulsorul V10 de 5.0 litri al lui Audi RS6 produce pana la 720 de cai putere si dezvolta un cuplu motor maxim de 785 Nm. Pilotii MTM au testat Audi RS6 Clubsport si in functie de pneurile utilizate viteza maxima a acestuia variaza intre 279 de km/h si 340 de km/h.

Via | WCF

Comentarii (2)

  • masini tunate
    afaceri pentru fraieri, fitosi si fitoase din care castiga "specialistii".
    0 0
  • VASILE
    RS6 modificat
    poate fi mai tare o fimulita decat mama audi? dupa o asemenea modificare nu mai poate vorbi nimeni de fiabilitate ,siguranta sistemelor de securitate etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru