Mugen ar putea prezenta un Honda Jazz de performanţă

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.05.2011
Divizia de tuning a celor de la Honda îşi doreşte un derivat sportiv al actualului Jazz. Modelul ar putea primi ansamblul hibrid al noului CR-Z Mugen de 200 de cai putere.

Honda ar putea avea un reprezentant şi în segmentul hot-hatch-urilor de clasă mini, dacă Mugen primeşte undă verde pentru o versiune de performanţă a modelului Jazz.

Colin Whittamore, responsabilul diviziei britanice a casei de tuning Mugen a declarat că îşi doreşte să dea naştere unei versiuni de performanţă a actualului Jazz, pentru a transforma subcompactul într-un rival de talia lui Clio RS. "Ne gândim la un astfel de proiect de mulţi ani. Trebuie să recunoaştem că ne dorim foarte mult o astfel de versiune."

Un derivat sportiv al lui Jazz ar putea primi o versiune îmbunătăţită a vechiului motor pe benzină de 2.0 litri VTEC regăsit pe Civic Type R sau chiar ansamblul hibrid supraalimentat, proaspăt instalat pe micul CR-Z Mugen. Acesta din urmă ar putea oferi tot 200 de cai putere, garantând însă performanţe mai bune în materie de emisii, criteriu pentru care a şi fost abandonată unitatea lui Civic Type R.

La nivel estetic, Mugen ar putea oferi un kit ceva mai agresiv decât ceea ce regăsim în prezent disponibil pentru versiunea japoneză a lui Jazz, botezată Fit. 

via | autoblog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru