Muzeul Porsche sarbatoreste un an de la infiintare

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 23.01.2010
Muzeul Porsche din Stuttgart aniverseaza in 31 ianuarie un an de la deschiderea oficiala.

Cu peste 530.000 de vizitatori din toata lumea la numai un an de la deschidere, povestea Muzeului Dr. Ing. F. Porsche poate fi considerata deja una de succes. "In primele 365 de zile ale sale, muzeul nostru a devenit o intreprindere dinamica. In multe privinte ne-am depasit si cele mai optimiste asteptari", spune Achim Stejskal, directorul muzeului.

Cu ocazia aniversarii unui an de existenta, vizitatorii muzeului Porsche vor avea ocazia sa priveasca pentru prima data in culise. Usa atelierului de la muzeu, de exemplu, va fi deschisa pentru a da ocazia vizitatorilor sa vada cum se restaureaza masinile istorice ale constructorului german. Pentru copii va fi deschis atat cinematograful Porsche cat si un atelier unde cei mici isi pot arata creativitatea. Toti vizitatorii vor avea ocazia sa fie fotografiati la volanului unui Porsche 911 Speedster.

Pentru cei pasionati de sporturile cu motor, Marc Lieb, unul dintre pilotii echipei Porsche, va raspunde intrebarilor puse de vizitatori intr-o sesiune speciala, unde isi va prezenta echipamentul si va oferi autografe.

Un inginer al echipei din Stuttgart va prezenta Porsche 911 GT3 R, pregatit pentru sezonul 2010.

"Vom porni masinile atat la expozitie cat si in atelier. Va fi o experienta sonora unica", spune Achim Stejskal. Muzeul Porsche va fi deschis pe 31 ianuarie intre orele 9 si 18.

via | oneighturbo.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru