Negrul Kicherer innobileaza Mercedes GL42

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.02.2009
Kicherer a pregatit un pachet de accesorii pentru Mercedes GL42, botezat Black Line, care modifica performantele motorului si aspectul exterior.

De cele mai multe ori clientii modelelor premium isi doresc sa se diferentieze in trafic, drept pentru care aleg diferite programe de individualizare lansate de marile case de tuning. Cei care detin in garaj un Mercedes GL pot sa apeleze mai nou la casa de tuning Kicherer, care a lansat un pachet special pentru versiunea 420 CDI.

Botezat Black Line, kitul de accesorii modifica aspectul exterior dar si performantele SUV-ului. Versiunea 420 CDI, echipata cu motor V8, se bucura acum de 390 de cai putere si un cuplu motor impresionant, de 900 de Nm, dupa ce inginerii Kicherer au recalibrat sistemul ECU.

Cum era si normal, performantele se imbunatatesc, modelul german fiind capabil sa atinga o viteza maxima de 280 de km/h. Pentru a completa potentialul ascuns sub capota, Kicherer a dezvoltat si o suspensie electronica orientata catre un comportament mai sportiv.

La exterior, GL 420 Black Line se individualizeaza prin sistemul de evacuare cu terminatii cromate, pachetul de accesorii off-road, grila redesenata, eleronul montat pe acoperis, bosajele mai largi si pragurile laterale.

La interior, Kicherer a ales sa inlocuiasca volanul standard cu unul mai sportiv si sa ofere o serie de insertii din fibra de carbon.

Kicherer a anuntat ca Mercedes GL42 Black Line va scoate din buzunarul pretentiosilor suma de 125.820 de euro.

via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • GL 420
    Nu uitarati un "0"? Nu e de fapt GL420? Colo sus, la titlu? Cum e, dl Bogdan?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru