Negrul ramane la moda: Ford Focus CC Black Magic

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.04.2008
Ford a lansat o editie limitata a revizuitului Focus CC. Botezata Black Magic, versiunea are un aspect mai sportiv.

Esential

28.100 de euro este pretul de pornire al editiei limitate Black Magic.
145 de cai putere dezvolta propulsorul de 2.0 litri benzina, disponibil pe Ford Focus CC Black Magic.

Dupa faceliftul operat asupra modelului Focus, Ford a pregatit inca un produs pe gustul europenilor. Este vorba despre varianta cabrio a hatchback-ului american, care este acum disponibila intr-o editie limitata botezata Black Magic.

Asa cum o sugereaza si numele, exclusivitatea este data de vopseaua de culoarea neagra "Panther" dar si de jantele de 17 inch din aliaj, de noile proiectoare de ceata, de blocurile optice fata pe contur negru si de spoilerele redesenate.

Geamurile fumurii, pneurile de performanta si oglinzile incalzite contureaza si mai bine trasaturile exclusiviste ale versiunii. La interior confortul este sporit de volanul si schimbatorul imbracate in piele, insertiile din aluminiu de la nivelul consolei centrale, sistemul audio compatibil MP3 si conexiunea Bluetooth.

Black Magic va fi propulsat de un motor pe benzina de 2.0 litri si 145 de cai putere sau de o unitate turbodiesel de 136 de cai putere.

Editia limitata va fi produsa in doar 1500 de exemplare si va debuta pe piata chiar incepand de luna viitoare, pretul de pornire fiind fixat la 28.100 de euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • americanu'
    ford focus
    hatchback american? aflati si voi ca e european, ce vinde firma mama in america sub numele focus n-are nici o legatura...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru