Nici Lamborghini nu scapă de recall-uri: 30 de maşini rechemate în service în China

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.05.2010
Cei de la Lamborghini sunt nevoiţi să repare 30 de maşini în China după ce autorităţile asiatice au descoperit că acestea au probleme cu rezervoarele de benzină.

Nici Lamborghini nu scapă de probleme tehnice de fabricaţie în această perioadă. După ce majoritatea producătorilor din lume s-au aliniat la "trendul" lansat de Toyota in ianuarie, rechemând în service-uri anumite modele pentru reparaţii, producătorul italian de modele sport are probleme în China.

Biroul din China al celor de la Lamborghini a anunţat că va rechema în service 30 de maşini din cauza unor probleme la nivelul rezervorului. Conform comunicatului oficial emis de autorităţile chineze care se ocupă de controlul calităţii produselor vândute în această ţară, rezervorul exemplarelor în cauză se poate fisura în anumite situaţii, rezultatul fiind punerea în pericol a ocupanţilor.

Producătorul va înlocui gratuit rezervoarele cu potenţiale defecţiuni.

via | C-I

Comentarii (9)

  • MDA
    Daia BMW este cea apreciata marca din lume . Stiu , se aud fanii AUDI.
    7 15
  • @ALEX
    Poate imi zici si mie ca nu cunosc, ce model de la BMW concureaza cu Gallardo sau cu Murcielago ?

    Rog moderatorii sa ia atitudine ca nu se mai poate cu toti stupizii astia. Ori dezacivati posibilitatea scrierii mesajlor si faceti un forum separat civilizat cu conturi cu banuri cu admini, ori stergeti tot ce nu are legatura cu topicul respectiv.

    In caz ca nu ati realizat la 90% din stiri discutia degenereaza la VAG vs BMW..si asta porneste intotdeauna de la copii habarnisti ca cel de mai sus. Daca aparent considerati ca aceste discutii contradictorii aduc sau mentin cititori, eu sunt de parere ca fac siteul sa para mai ieftin si sa isi piarda din seriozitate.

    O zi buna.
    12 3
  • @alex
    o idee f buna.
    daca tot este introdus sistemul de votare, sa se tina cont de el
    la 100 thumbs down - ban
    4 2
  • serifu
    @alex papagalu
    de acord cu p-george, astia is mai rai ca sobolanii
    6 2
  • @p-george
    MDA
    Frate sa dai o caruta de bani pe ea si sa se strice ???!!! BMW chiar daca nu are concurent pt ea , eu ma refeream la calitate. Dar stiu ca esti un ofticat te stiu din comentariile tale .
    2 4
  • @ @ me
    Nu s a stricat nimic, tocmai pt asta se face recallul, ca sa nu se strice pe viitor. In plus este tot o adunatura de piese puse cap la cap se mai strica se mai repara...cine isi ia o masina ca asta nu se uita la lucrurile astea... Daca facea recal pt ca la 5000km cade motorul esra alta treaba.
    2 2
  • @ @ me
    Nu s a stricat nimic, tocmai pt asta se face recallul, ca sa nu se strice pe viitor. In plus este tot o adunatura de piese puse cap la cap se mai strica se mai repara...cine isi ia o masina ca asta nu se uita la lucrurile astea... Daca facea recal pt ca la 5000km cade motorul esra alta treaba.
    2 2
  • @ comunistii
    DFA6
    mai usor ca nici voi nu sunteti departe de el, altfel nu va agitati asa :)
    3 0
  • @ALEX
    uite, eu imi iau un BMW si dupa aceea facem schimb, tu imi dai un Lamborghini si eu iti dau BMW-ul...ce zici? fiindca sincer la banii aia nu ma intereseaza daca se strica (sau s-ar putea strica) atata timp cat producatorul remediaza problema, avand in vedere ca pana si defecta costa mai mult decat un BMW.

    cu toate ca ce o sa zic in continuare nu are legatura (partial) cu domeniul auto, are legatura cu BMW, si anume: BMW a facut recall de 122.000 motociclete; deci pana la urma orice producator poate sa aibe parte de recall-uri, indiferent ca face masini, motociclete sau orice alt vehicul, ca pana la urma urmei toate sunt facute de mana omului.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru