Nissan Note si Micra primesc instalatii GPL

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.11.2008
Nissan a pregatit versiuni pe GPL ale modelelor Nissan si Micra, echipate cu sisteme Landi Renzo.

Nissan urmeaza exemplul celor de la Renault si Dacia si decide sa lanseze pe piata auto versiuni GPL ale modelelor Note si Micra. Ca si in cazul lui Logan, instalatia de GPL va fi furnizata de cunoscuta companie Landi Renzo. Ambele versiuni vor primi indicativul Eco si vor fi omologate de constructorul japonez.

In cazul lui Micra, rezervorul de GPL va avea o capacitate de 32 de litri ceea ce ii va permite mignonei sa parcurga aproximativ 560 de kilometri. Daca soferul alege sa faca plinul ambelor rezervoare, si cel pe benzina si cel pe GPL, autonomia urca pana la 1350 de kilometri. Instalatia Landi Renzo va fi montata momentan doar pe versiunea de 1.2 litri si 80 de cai putere, benzina.

La randul sau, Note ofera un rezervor de GPL cu o capacitate de 38,4 litri ceea ce ii asigura monovolumului compact o autonomie de 685 de kilometri. Un plin al ambelor rezervoare ii va asigura insa lui Note o autonomie de 1465 de kilometri. Nissan Note va fi disponibil cu GPL doar in versiunea de motorizare de 1.4 litri benzina.

via | Autoblog  

Comentarii (1)

  • Daniel
    Corectare
    Vezi ca in deschidere nu este „...modelelor Nissan si Micra”, ci „NOTE si Micra”. Daca poti, corecteaza dupa care sterge acest mesaj. Merci!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru