Nissan pregateste Murano decapotabil

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 14.08.2008
Nissan ar putea dezvolta pana in 2010 o versiune cu acoperis detasabil a popularului SUV Murano.

Esential

2010 este anul in care este asteptata lansarea noii versiuni decapotabile a lui Nissan Murano.

Surse din interiorul Nissan au dezvaluit faptul ca producatorul japonez dezvolta o versiune decapotabila a lui Murano care va completa versiunile popularului model nipon. Desi anul viitor este asteptata o revizuire completa SUV-ului deoarece au trecut 5 ani de cand se comercializeaza in aceasta versiune, Nissan Murano ar putea fi disponibil incepand cu 2010 si intr-o versiune cu acoperis detasabil.

Daca proiectul japonezilor se va concretiza, Nissan Murano ar urma sa fie singurul automobil cu patru usi decapotabil de pe piata, exceptand Jeep Wrangler Unlimited, care este destinat altei categorii de cumparatori. Noua versiune cu acoperis detasabil a lui Nissan Murano va deschide un nou segment de nisa pe piata auto.

Cu toate ca acoperisurile rigide retractabile sunt tot mai populare, Nissan nu va utiliza acest tip de acoperis pentru noua versiune a lui Murano pentru a salva din greutatea si spatiul interior de depozitarea ale automobilului. De asemenea, costul viitorului Nissan Murano decapotabil ar urma sa se situeze in topul listei de preturi ale versiunilor SUV-ului japonez, depasind versiunea LE care include tractiune integrala si sistem de navigatie.

Noua versiunea a lui Murano va fi propulsata de aceeasi unitate V6 de 3.5 litri care dezvolta 265 CP si ofera un consum mixt de 11.2 litri/100 km. Transmisia ar putea fi asigurata de unitatea cu variatie continua (CVT) utilizata la actuala generatie, iar tractiunea va putea fi disponibila atat pe puntea din fata cat si integrala.

Via | InsideLine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru