Nissan pregateste un GT-R mai puternic decat SpecV

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Nissan va crea versiune mai puternica a lui GT-R, care promite performante mai bune decat cele oferite de SpecV.

Inginerul sef al proiectului Nissan GT-R a dezvaluit faptul ca japonezii lucreaza la o versiune mai puternica a acestui model. Versiunea despre care vorbea Kazutoshi Mizuno este mai performanta decat SpecV. Nissan GT-R a fost lansat in 2007 dupa o perioada indelungata de speculatii si fotografii spion.

In versiunea de baza acesta dezvolta 480 CP si 588 Nm dintr-un propulsor V6 bi-turbo de 3.8 litri. Aceasta unitate este cuplata la o transmisie cu sase trepte si dublu ambreiaj. Versiunea SpecV a lui Nissan GT-R poseda o suspensie si un sistem de franare imbunatatit, precum si 5CP suplimentari. Pe langa asta, GT-R SpecV este cu 60 de kilograme mai usor decat modelul standard.

Din pacate, oficialii Nissan nu au anuntat inca o versiune mai puternica a lui GT-R, dar aluzia inginerului Kazutoshi Mizuno ar putea sa aiba o esenta de adevar. Introducerea unei versiuni mai puternice a lui GT-R ar fi posibila deoarece testele independente au relevat faptul ca SpecV este mai lent decat versiunea standard a lui GT-R pe circuitul Tsukuba.

Mai exact, diferenta de timp la un tur de pista este constituita de 0.6 miimi de secunda.

Via | WorldCarFans

Taguri: GT, GT-R, Nissan, R, SpecV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru