Nissan Qashqai+2 vine in Romania in acest an

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.08.2008
Nissan va aduce in Romania crossover-ul cu sapte locuri Nissan QashQai+2 la sfarsitul acestui an.
Uzina Nissan de la Sunderland a inceput productia celui mai nou model al sau, Qashqai+2. Ca urmare a succesului modelului original, Qashqai+2 a fost conceput si proiectat in Europa pentru a satisface gusturile clientilor de pe piata europeana. Qashqai+2, lansat luna trecuta la British International Motor Show, pluseaza prin noua versiune cu mai mult spatiu si un sistem de configurare flexibil cu sapte locuri. Productia acestei noi versiuni a permis crearea in luna iunie a 850 de noi posturi la Sunderland, astfel incat sa poata fi satisfacuta cu promptitudine cererea clientului pentru Qashqai-ul cu 5 locuri, precum si cererea asteptata pentru noul model. Impreuna, Qashqai si Qashqai+2 reprezinta o investitie de 223 de milioane de lire sterline, aceasta acoperind cheltuielile de proiectare, cercetare si dezvoltare, furnizori de utilaje si pregatirea fabricii. Trevor Mann, vicepresedintele Nissan Europa, a declarat: ”In total, ne asteptam ca obiectivul nostru de productie pentru ambele versiuni de Qashqai sa se situeze in jurul a 270000 de autoturisme in cursul anului financiar 2008, dar bineinteles ca rezultatul va depinde de piata.
Acest nivel de volum va contribui la un alt record, acela de productie anuala, la uzina de la Sunderland, cu o rezultat de aproximativ 450000 de vehicule.” Cel mai nou produs in gama Nissan va debuta si in Romania la sfarsitul acestui an. Nissan va aduce noul crossover cu 7 locuri pe piata romaneasca destul de devreme, tinta de vanzari fiind probabil una destul de indrazneata.

Comentarii (1)

  • Mini-romanu'
    Mai bine s-ar concentra pe Micra ...
    Astia de la renault/nissan au impresia ca va mai merge mult cu tancurile?...

    Daca ar fi destepti ar baga mare sa scoata niste mini gen micra si twingo ca lumea. Mai ales ca design, unde sunt varza in ultimul timp ...

    Si pentru dacia ar fi mai isteti sa bage un mini pe aceeasi platforma ren/niss decat asa-zise suv-uri sandero stepway etc.

    Pana si merc (cu smart), audi (cu viitorul a1), bmw (cu mini sau viitorul bmw "de oras") baga mare pe clasa mini. Oare de ce? :o))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru