Nissan refuza hotarat Salonul de la Detroit

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.01.2009
Dealerii Nissan din SUA au anuntat ca sunt gata sa populeze standul refuzat de constructorul japonez la Detroit. Raspunsul niponilor: Nu!

Dupa ce Nissan a anuntat, in luna noiembrie 2009, ca a hotarat sa se retraga de la Salonul auto de la Detroit, invocand problemele economice din industria auto, dealerii americani ai constructorului japonez s-au aratat interesati sa expuna in nume propriu modelele Nissan la Detroit. Singura cerinta pe care o aveau dealerii era ca pe materialele de presa si pe cele promotionale pe care le vor imparti in cadrul evenimentul sa fie trecute numele acestora impreuna cu denumirea marcii pe care o reprezinta.

Desi aveau ocazia de a fi reprezentati fara cheltuieli la NAIAS 2009, sefii Nissan au refuzat elegant propunerea dealerilor: "Dealerii sunt partenerii nostri, astfel ca am aprecia daca acestia ar respecta intocmai deciziile constructorului", scriu diriguitorii Nissan intr-o scrisoare oficiala trimisa in SUA.

In locul standului pe care de obicei il ocupa Nissan la Detroit, organizatorii evenimentului care va incepe duminica au instalat o expozitie de design organizata de College for Creative Studies din Detroit si una dedicata istoriei Bertone.

Restul spatiului va fi utilizat de Kia, care va profita de lipsa celor de la Nissan pentru a-si extinde standul propriu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru