Nissan va prezenta NV200 la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Nissan va prezenta versiunea de productie a conceptului NV200 la Salonul Auto de la Geneva.

Nissan va prezenta modelull NV200 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta a fost proiectat la studioul de design al Nissan din Londra. Conceptul acestui model a fost prezentat la Salonul Auto de la Tokyo, in 2007. Noul vehicul comercial usor de la Nissan este descris ca fiind inovator si modern.

Scaunele lui NV200 sunt amplasate pe trei randuri, iar usile glisante ofera acces usor spre partea din spate a vehiculului. Interiorul poate fi configurat diferit pentru a acomoda pana la sapte pasageri si vine cu o serie de solutii de depozitare inovatoare. Nissan NV200 va fi disponibil in doua versiuni, una standard si un model Combi.

La Salonul Auto de la Detroit, Nissan a prezentat conceptul unei dubite, NV2500, care prefigura intrarea producatorului japonez pe piata de vehicule comerciale din America de Nord. Nissan NV2500 are un tren de rulare electric si ar putea intra in productie incepand cu anul viitor.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru