Noi fotografii-spion cu supercarul Mercedes SLS AMG

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.07.2009
Mercedes se apropie de prezentarea oficiala a noului SLS AMG. Un cititor al revistei britanice CAR a surprins noul model intr-un sat din sudul Spaniei.

Un cititor fidel al revistei britanice CAR a reusit sa surprinda doua exemplare ale viitorului Mercedes SLS AMG in timp ce acestea isi facea siesta in Zurgena, unul dintre oraselele din sudul Spaniei. Din pacate pentru noi, cele doua masini purtau haine grele de camuflaj, astfel ca cele doua imagini nu aduc nimic nou fata de fotografiile spion pe care Automarket vi le-a prezentat in premiera nationala acum cateva saptamani.

"Localnicii nu au bagat in seama cele doua masini, ei fiind mai degraba ocupati cu bautul cafelei de dimineata. Masinile exotice reprezinta un element comun in Zurgena, aceleasi locuri de parcare fiind ocupate cu doua zile inainte de doua exemplare Porsche Panamera", sustine heronmarketing, cititorul care a reusit sa realizeze aceste instantanee.

va reamintim cateva dintre datele tehnice ale noului supercar Mercedes: SLS AMG se bazeaza pe un motor V8 de 6.3 litri care dezvolta 571 de cai putere la 6800 rpm si 650 Nm/4750 rpm. In conditiile in care modelul german isi bazeaza constructia extensiv pe aluminiu si are o masa proprie de doar 1620 de kilograme, raportul masa/putere este excelent, de 2.84 kg/CP.

Cifrele performantelor sunt si ele foarte bune: 3.8 secunde pentru 0-100 km/h si 315 km/h viteza maxima. Conform datelor oferite de Mercedes, consumul mediu mixt al noului SLS AMG va fi de 13 litri/100 km.

Motorul V8 este cumplat la o cutie de viteze AMG cu dublu ambreiaj si sapte trepte care transfera puterea catre puntea spate. In ceea ce priveste comportamentul pe sosea, Mercedes a pregatit patru moduri de rulare, care variaza intre confortabil si supersport.

Taguri: Mercedes, SLS, SLS AMG

Comentarii (2)

  • m-am saturaaaaat...
    ... de atatea poze spion cu SLS...
    2 0
  • IngloriousGogu
    6.2 versus 6.3
    6208 cc se rotunjesc in 6.2 litri, nu 6.3. Nu va mai luati dupa site-urile de-afara sau dupa ce scrie Mercedes-Benz in comunicate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru