EXCLUSIV: Mercedes SLS AMG, spionat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.05.2009
Automarket va prezinta fotografii spion cu noul Mercedes-Benz SLS AMG, surprins in timpul testelor pe circuitul german Nurburgring.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Mercedes-Benz SLS AMG pe pista de la Nurburgring. De data aceasta, modelul are si mai putin camuflaj si aspectul sau denota o lansare iminenta. Dupa cum puteti observa, modelul din imagini are o forma bine-definita, toate elementele de caroserie fiind deja finisate. Cel mai probabil, modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Camuflajul lasa descoperite anumite elemente, ce tradeaza fara voie stadiul avansat de dezvoltare in care a ajuns acest model. Stopurile au un design inspirat din cel al elementelor prezente pe S-Klasse W221, acestea avand dungi negre la interior, ce alterneaza cu elemente luminoase rosii. Totodata, este interesanta forma pe care o ia difuzorul de aer de la acest model, elementul in cauza nefiind prelungit din bara spate, ci provine dintr-un element de sub masina.

Mercedes SLS AMG va fi echipat cu un motor V8 de 6.2 litri ce dezvolta 571 CP si un cuplu motor de 650 Nm. Gratie unei transmisii cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, modelul va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde.

Viteza maxima pe care o poate atinge acest model este de 315 km/h. Pretul de pornire estimativ al acestui model este de 150.000 euro.

Comentarii (2)

  • hmn
    O masina trasnet. Multi o sa fie invidiosi.
    0 0
  • interesant
    parca duce a viper...
    oricum cu siguranta va fi ceva avion...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru