Noile Citroen C3 si DS3 pot fi admirate la AFI Palace Cotroceni

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.03.2010
Citroen isi prezinta intregul portofoliu in cadrul unei expozitii in aer liber la AFI Palace Cotroceni. Constructorul francez va organiza testdrive-uri cu toate modelele pentru potentialii clienti si o tombola pentru toti vizitatorii expozitiei.

Francezii de la Citroen isi vor prezenta intregul portofoliu de autoturisme in cadrul parcarii din aer liber a complexului AFI Palace Cotroceni. Actiunea de expunere a modelelor C1, C3 Picasso, C4, C4 by Loeb, C4 Picasso, Xsara Picasso, C5 Berlina, C5 Tourer, C-Crosser, C6 si noul C3. Expozitia Citroen la Afi Palace Cotroceni va avea loc in weekend-ul 26-28 martie, iar vizitatorii centrului comercial vor putea descoperi standul Citroen intre orele 10-22, in care va fi recreata o atmosfera boema pariziana.

Pe langa noul C3, Citroen va prezenta in avanpremiera pentru Romania noul DS3, tot in cadrul expozitiei din AFI Palace Cotroceni. Noul Citroen DS3 debuteaza pe piata din Romania peste o luna si este primul model din linia de produse distinctive a marcii frantuzesti. Citroen DS3 se remarca prin gama larga de accesorii si elemente de stil prin care poate fi personalizat, scopul final fiind de a crea o masina unica pentru fiecare client. Plafonul, caroseria, carcasele oglinzilor si jantele sunt printre elementele care pot fi personalizate la nivelul exteriorului lui DS3.

Vizitatorii expozitiei Citroen din AFI Palace Cotroceni vor putea testa modelele constructorului francez.

Printre modelele de test este inclus si noul C3, care propune o experienta inedita la volan gratie parbrizului Zenith. Toti vizitatorii expozitiei vor putea participa la o tragere la sorti avand ca premii 2 weekend-uri la munte cu noul Citroen C3, precum si 20 de produse promotionale Citroen.

Via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru