Noul BMW Seria 5 adopta sistemul start-stop

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
BMW a anuntat ca noua generatie Seria 5 va primi sistemul start-stop, conectat la noua transmisie automata cu opt rapoarte.

Noua generatie BMW Seria 5 actioneaza ca un promotor pentru cele mai noi tehnologii dezvoltate in laboratoarele bavarezilor. Sedanul german va promova noua cutie automata cu opt rapoarte, care promite un raspuns mai bun si o economie de carburant simtitoare.

De asemenea, noul Seria 5 va fi primul model BMW care va conecta aceasta transmisie la un sistem start-stop, menit sa opreasca motorul la semafor pentru a reduce consumul. Introducerea noii configuratii dovedeste intentiile BMW de a introduce tehnologiile Efficient Dynamics in toata gama sa de produse.

In Romania, noua generatie Seria 5 porneste de la 42.661 de euro, pret valabil pentru versiunea 523i de 204 cai putere. Varful de gama, 550i, ajunge insa la 71.400 de euro cu TVA.

Comentarii (2)

  • "varful" gamei se apropie simtitor de seria 7, care pleca de la 81400E in varianta cu motorul de 326 de cai pe benzina ... totusi cred ca se "umple" bine gama de preturi cu acel 550i .. desi cu ceva optionale ajunge sa coste cat un 7
    1 0
  • @unckle
    Varful gamei este 550i de 407 cai putere
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru