Noul BMW X3 se lanseaza in decembrie

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.05.2009
BMW va lansa noua generatie a lui X3 la sfarsitul anului, la foarte scurt timp dupa prezentarea lui X1.

BMW va prezenta noua generatie a SUV-ului compact X3 la sfarsitul acestui an, desi planurile bavarezilor aratau ca actualul model va ramane pe piata cel putin pana anul viitor. Informatia a fost dezvaluita de Jim O'Donnell, presedintele biroului american al BMW, acesta anuntand ca noul model va fi lansat in luna decembrie, la foarte scurt timp dupa prezentarea de la Frankfurt a lui X1.

Diferentele pe care BMW le va implementa pe noul X3 se refera mai ales la dimensiuni si design. Noua generatie a SUV-ului bavarez va fi ceva mai putin inalta, urmand sa dispuna de un look ceva mai dinamic. Cu toate acestea, spatiul destinat bagajelor va creste. Noul model al celor de la BMW va dispune de toate atuurile tehnologice din gama actuala a germanilor, acestea fiind asorate cu un interior mult imbunatatit fata de vechiul X3.

La capitolul motorizari, BMW X3 se va baza pe doua unitati pe benzina si pe patru versiuni diesel. Cea mai puternica dintre acestea va fi reprezentata de motorul diesel de 3.0 litri de pe 335d.

Aceasta dezvolta 286 de cai putere si 580 Nm/2250 rpm, insa ar putea fi recalibrat pentru a fi montat sub capota SUV-ului bavarez.

via | BMWBlog

 

Taguri: BMW, X1, X3

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru