Noul concept sport BMW Z-Vision, surprins camuflat in Germania

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 06.08.2009
Fotografii au surprins cel mai nou concept BMW in timp ce angajatii companiei il incarcau intr-un camion cu destinatia Salonul de la Frankfurt.

Daca foarte multe dintre modelele care vor aparea pe piata in viitor sunt surprinse de fotografi camuflate in cadrul testelor de pre-productie, conceptele au fost invaluie tot timpul intr-un mister total din cauza faptului ca acestea nu sunt testate efectiv pe sosea pentru a aparea la marile Saloane Auto, multe dintre ele nefiind nici macar functionale. Ei bine, uneori nici macar prototipurile ascunse sub secret strict nu scapa de vigilenta fotografilor - fie ei profesionisti sau de ocazie. Este si cazul noului BMW Z-Vizion Concept, pe care BMW il pregateste de zor pentru prezentarea in premiera mondiala de de la Frankfurt.

Cel mai nou prototip BMW a fost zarit in Germania, in timp ce oficialii marcii se pregateau sa il urce intr-un camion care il va transporta la Frankfurt. Desi este acoperit in mare parte de un cearsaf argintiu, conceptul confirma multe elemente care in mod normal ar fi trebuit sa ramana sub sigiliu pana peste cinci saptamani, data prezentarii oficiale de la Frankfurt.

Oficialii BMW anuntasera deja de ceva vreme ca vor aduce la cel mai mare salon auto al sfarsitului de an un prototip electric al unei masini sport neconventionale cu doua locuri, astfel ca prezenta fizica a acestuia nu este neaparat o surpriza.

In aceasta categorie - a surprizelor - se incadreaza insa cateva linii de design care razbat prin camuflajul subtire a conceptului. Vorbim de grila frontala care pare o redesenare si mai moderna a altui concept de top BMW, CS, prezentat in premiera acum doi ani, de pragul lateral format din doua parti distincte care promite mult din punctul de vedere al tehnologiei utilizate la constructia usilor laterale si de buza spoilerului frontal, preluata ca idee din sporturile cu motor. Sare in ochi, de asemenea, lipsa oglinzilor laterale, un semn ca tehnologia utilizata de BMW la constructia noului concept a fost dusa la extrem.

via | Bimmerpost

Comentarii (9)

  • BMW
    Oare ceo mai fi sub camuflaj ??
    Sa speram la un rival pentru R8, ca demult se cerea ceva de la BMW.
    4 1
  • Aduce mult a sandero!Sa vezi ca nemtii vor sa copieze "succesurile" din romania
    4 6
  • s-au intors la origini?
    mi se pare mie sau BMw se intorce la originile de design in care creau botul acela tipic de rechin??
    10 0
  • Claudiu
    BMW
    asa cu patura aia arata frumos...oricum cred k va arata bn
    3 0
  • Stelian_Opincariu
    Defapt sub husa este un Loganel...........hehe
    2 3
  • fata
    Mie sincer.. mi se pare ca fata seamana cu EVo X.... grila si linia farurilor...
    0 3
  • razvan
    BMW
    Acesta este doar un studiu pe care BMW va prezenta noi inovatii din gama Efficient Dynamics. Nu se va produce in serie.
    In exclusivitate pentru automarket va spun ca acest concept care va veni la Frankfurt va avea motor cu 4 cilindri bi-turbo si doua mootare electrice plasate la fiecare din rotile spate. Tot ansmablul va furniza 350 CP.
    Insa BMW lucreaza la un supercar ecologic Z10 cu 2 plus 2 locuri si motor central.Nu va aparea mai repede de 2014 daca va primin unda verde.
    2 0
  • mircea
    @razvan
    Merci de completari.
    1 0
  • as21ro
    hmm...
    sunt de acord cu Soryn, chiar seamana cu Evo X
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru