Noul Ford Focus RS ajunge la 264 km/h

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 27.11.2008
Cel mai performant model din gama Ford isi va face debutul in curand pe piata europeana la un pret de circa 34.000 euro.

Esential

264 km/h va fi viteza maxima a modelului Ford Focus RS.

Ford a prezentat la Salonul Auto de la Londra sub forma unui concept noul Focus RS. Cel mai performant model Ford se afla inca in faza de dezvoltare, motiv pentru care inca nu se cunosc toate detaliile legate de mult-asteptatul Focus RS.

Gratie diviziei austriece a companiei Ford, s-a aflat ca noul Focus RS poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde si are o viteza maxima de 264 km/h. Marea inovatie cu care se lauda noul Focus RS este suspensia RevoKnuckle, creata pentru a da vehiculului o stabilitate perfecta chiar si in conditii de acceleratie maxima.

Pe langa imbunatirile de ordin tehnic, care cauta sa faca din noul Focus RS un model extrem de performant pe toate suprafetele de rulare, Ford a adus un plus modelului sau prin coborarea garde la sol cu 40 mm.

Focus RS va beneficia de jante de 19 inch, pneuri de 235 mm si un motor duratec de 2.5 litri serios imbunatatit.

Noul Focus RS va costa in Europa undeva in jurul sumei de 34.000 de euro, conform informatiilor preliminarii dezvaluite de divizia din Austria.

Via | MotorAuthority

Taguri: Focus, Focus RS, Ford

Comentarii (2)

  • daaa
    imi plaacee..dar..daca se adevereste ca pretul va fi cat se spune mai sus..atunci prefer un Evo X sau WRX STI..sunt mai rapide..
    0 0
  • super masina
    Pretul este super bun pentru ce stie sa faca fordu' asta.Iar Evo X costa de la 42.890 € pana la 49.990 € cu motor de 2 litri si 295 CP si WRX STI 38.068 € la 40.448 € cu motor de 2.5
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru