Noul Golf GTI poate debuta la Paris

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.08.2008
Noul Golf VI isi va face debutul oficial la Paris, unde marea surpriza ar putea fi noul Golf GTI.

Una dintre cela mai spectaculoase lansari asteptate la Salonul Auto de la Paris este venirea pe lume a noului model Golf. Primele imagini si informatii cu noul Golf VI au fost prezentate deja de brandul german.

Alaturi de noua generatie a celebrului model Golf, in standul Volkswagen de la Paris este foarte posibil sa ia loc si o versiune concept a noului Golf GTI, cel putin asa sugereaza zvonurile de presa aparute in ultima perioada.

Desi nu exista o confirmare in acest sens, acest lucru este mai mult decat plauzibil in conditiile in care versiunea de performanta a modelului Golf se afla intr-o faza avansata a procesului de proiectare. Marturia acestui lucru sunt pozele spion, care surprind intr-o varianta camuflata viitorul GTI.

Noul Golf GTI va fi propulsat de un motor turbo de 2.0 litri cu 211 cai putere, cu 11 mai multi decat actuala generatie. Mai mult, noul GTI va imprumuta o serie de sisteme de la Audi si chiar insertiile de tip LED prezente pe cele mai noi modele venite de la Ingolstadt.

Via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru