Noul muzeu Porsche isi alege primele exponate

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.11.2008
Porsche si-a ales primele exponate pentru noul sau muzeu, deschis de curand pentru a inlocui muzeul actual.

Porsche isi va deschide un nou muzeu in Zuffenhausen. Acesta a fost construit pentru a il inlocui pe cel vechi, care gazduia doar 20 exponate. Muzeul Porsche a fost deschis in anul 1976.

Noua "catedrala" va fi gata pana la sfarsitul anului 2008, iar deschiderea oficiala va vea loc in prima parte a anului 2009. Pana atunci, conducerea muzeului alege, restaureaza si pun la loc de cinste primele exponate. Printre vehiculele din primul grup de exponate putem enumera un Porsche 356 Cabriolet(1959) si un Porsche 914(1969).

Pana la sfarsitul saptamanii vor fi expuse 80 modele dintr-un total de 300, muzeul urmand sa ramana insa inchis publicului pana in primavara anului viitor. Exponatele nu vor ramane neschimbate, ci vor fi improspatate periodic cu noi modele, pentru a mentine o experienta cat mai proaspata si pentru a prezenta o sectiune mai vasta din istoria Porsche. Trei teme vor domina exponatele muzelui: spiritul Porsche, modelul 911 si istoria din motorsport a marcii. Vehiculele expuse vor fi restaurate la starea lor originala si vor fi in stare de functionare.

Via | MotorAuthority

Taguri: Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru