Noul Opel Meriva a adunat deja 30.000 de comenzi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Generaţia nouă a modelului Opel Meriva a atras deja 30.000 de clienţi. Modelul german vine cu o deschidere inovatoare a uşilor, cu un design proaspăt şi cu mai multe concepte utile la interior.

Esential

30.000 de comenzi a totalizat până acum Opel Meriva.

Opel a riscat mult atunci când a mizat pe deschiderea inovativă a uşilor noului Meriva, preferând să modifice reţeta clasică şi de succes a monovolumului. Se pare că îndrăzneala constructorului german a dat roade, Meriva debutând cu dreptul pe o piaţa auto încă afectată de criză.

Potrivit oficialilor Opel, noua generaţie a monovolumului a reuşit să totalizeze deja 30.000 de comenzi. Rezultatul este cu atât mai promiţător, cu cât vânzările pe piaţa europeană nu au demarat momentan, abia luna iunie urmând să aducă modelul în showroom-urile din Germania.

Meriva va fi însă lansat pe mai toate pieţele continentului abia la sfârşitul anului, ceea ce înseamnă că există premize pentru un nou succes comercial. Oficialii Opel se arată însă modeşti, estimând pentru anul care vine doar 130.000 de unităţi vândute.

Potrivit comunicatului, succesul de care se bucură momentan Meriva se datorează liniei de design şi conceptelor inovative de la interior, care au atras publicul.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • asta e semnalul ca nu mai avem mult de asteptat pana avem prima victima... parca si vad articolul: 'politia investigheaza cazul unui barbat sectionat de usile propriei masini..."
    2 12
  • :) :)
    Unghia in gat adanc pentru toti suferinzii.
    11 0
  • Ce e asa inovativ la solutia asta?
    Si in 1900 toamna se faceau masini cu usi asa.....
    Mare shpil.......tehnologie germana.. :DDD
    6 11
  • bogdan
    balamale si tehnologie
    @ Cross
    cel mai greu a fost sa mute balamalele
    DAS AUTO :))
    5 2
  • DAniel
    Meriva KILL
    Masina era supertare daca ar fi avut usile culisante ca si Peugeot Partner. Eu unu nu mi-asi lua asa ceva sa risc sa-mi nenorocesc familia
    2 4
  • @DAniel
    pt ce spui tu acolo s-a inventat Ford Grand C-Max, care e alta treaba, una mai buna!
    Din punctul meu de vedere este un sistem fara viitor, au scos ceva ca sa fie diferit, cum altfel puteau sa atraga?
    Sa fac o gluma: daca soferul e beat (sau poate o blonda) e posibil sa nu faca diferenta intre fata si spate, avand in vedere deschiderea usilor si sa nu inteleaga de ce volanul e in spate!
    1 3
  • Success
    Noua Meriva va fi un success comercial pt. Opel - si prima Meriva a pus bazele unui nou segment - si multi au urmat-o mai apoi. In plus sistemul de usi este 100% sigur, testat cu institutul Fraunhofer (http://www.fraunhofer.de/en/index.jsp) , pe langa asta faptul ca deja sunt 30.000 de comenzi si abia au inceput sa o vanda incepand cu Germania, spune multe, insa nu ma mira comentariile - la noi nu se pune prea mult pret pe convenienta, ergonomie si pe satisfacerea adevaratelor nevoi atunci cand alegi o masina ci e mai mult chestiune de fite si de buzunar, ca deh, la noi imaginea conteaza, nu substanta.
    0 0
  • you_hooo
    noul star de la opel
    o masina care face valva in ultima vreme a adus si multi cumparatori si va mai aduce; o masina minunata!!!!!!!!!!!!! succes meriva!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru