Opel Meriva a ajuns la borna cu numărul 100.000

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.02.2011
În numai 10 luni de la lansare, uzina Opel din Zaragoza a reuşit să producă 100.000 de exemplare ale actualei generaţii Meriva, depăşind estimările oficialilor.

Anul trecut, Opel ataca segmentul modelelor de familie cu o propunere îndrăzneaţă, regăsită în persoana noii generaţii Meriva. Monovolumul de clasă mică, devenit celebru după ce a adoptat deschiderea opusă a portierelor, a dovedit tuturor că poate reeedita succesul vechii generaţii, după ce a depăşit estimările oficialilor.

Lansat pe linia de producţie în luna aprilie a anului trecut, Meriva a ajuns deja la o cifră care merită sărbătorită. Reinald Hoben, vice-preşedintele uzinei Opel din Zaragoza, a declarat astăzi că, după 10 luni pe linia de asamblare a uzinei spaniole, Meriva a ajuns deja la 100.000 de unităţi produse, o adevărată dovadă a succesului.

Oficialii Opel declară că cifra este o adevărată performanţă, în condiţiile în care previziunile companiei anunţau doar 50.000 de exemplare produse în primul an de lansare. Nemţii pun succesul pe seama ideii inovatoare de deschidere a portierelor.

via | autojournal

Comentarii (1)

  • au ajuns la100000 de masinii
    dar cate au vandut in 10 lunii????
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru