Noul Renault Fluence a invitat la golf personalitatile Bucurestiului

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.10.2009
Lansarea nationala a noului Renault Fluence a prilejuit organizarea unui turneu de golf desfasurat in cadrul terenului de la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.

Renault a organizat vineri, la Clubul Diplomatiolor din Bucuresti, un turneu de golf la care au participat cei mai buni jucatori ai acestui sport din Romania. Evenimentul a loc cu ocazia lansarii noului Renault Fluence, masina fiindu-le prezentata jucatorilor in cadrul turneului.

La concursul care s-a desfasurat pe parcursul a sase ore au participat personalitati importante ale vietii publice din Bucuresti, precum Machiel Solomons (Ambasador ONU la Bucuresti), Isaias Begonia (Ambasadorul statului Filipine), Vicenzo Caterini (reprezentantul Interpol in Romania) sau Edmond McLoughney (presedintele UNICEF Romania).

La finalul celor trei serii desfasurate prin rotatie la cele sase gauri ale terenului de golf de la Clubul Diplomatilor, castigatorul a fost Young Seong (om de afaceri din Coreea de Sud). Acesta a fost urmat in clasament de trei oameni de afaceri romani: Constantin Marcu, Marian Roman si Chris Micu. Premiile speciale (cea mai lunga lovitura si cea mai apropiata lovitura de gaura) au fost adjudecate de acelasi Young Seong si de Edmond McLoughney.

Premiile le-au fost inmanate castigatorilor de catre Fabrice Cambolive, directorul comercial al Renault Romania, si au constat in echipamente profesionale complete pentru golf.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru