Noul Seat Leon Linea R, veriga lipsa intre FR si Cupra

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 11.11.2008
Seat a prezentat o noua versiune a lui Leon, denumita Linea R, care afiseaza un design sportiv.

SEAT a lansat o noua versiune a lui Leon, denumita Linea R. Aceasta afiseaza o imagine care emana sportivitate la tot pasul. Din punct de vedere al performantelor, aceasta este mai buna decat Leon FR, dar mai slaba decat radicalul Cupra.

Aspectul frontal este marcat de o admisie de aer in forma de fagure, de grila centrala specifica si de noua bara fata. Profilul modelului prezinta noile oglinzi incastrate in crom, alaturi de sigla Linea R pe stalpii B.

Prin jantele sale de 18 inch putem vedea discurile de frana de dimensiuni marite, semn ca Seat a vrut sa ii ofere lui Leon Linea R un caracter sportiv. Acelasi caracter este intarit de catre evacuarea dubla incadrata in bara spate supradimensionata.

Posesorii viitorului Leon Linea R pot alege intre motorul TSI de 1.8 litri si 160 cai putere, motorul TDI de 2.0 litri si 170 cai putere si motorul TSI de 2.0 litri si 200 CP. Motorul de 1.8 litri este caracterizat prin elasticitate si economie de combustibil. Folosind tehnologia injectiei directe acestea ofera 250 Nm cuplu motor, disponibil intre 1.500 si 4.200 rpm. Viteza maxima a acestuia este de 213 km/h, pe cand acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 8 secunde.

Motorul TDI de 2.0 litri si 170 cai ofera performante similare cu motorul 1.8 TSi, existand diferente minore intre timpii de acceleratie.

Via | WorldCarFans   

Taguri: Howett, Leon, Linea, Seat, TDI, TSI

Comentarii (1)

  • andr3i
    RECLAMEE
    sunt in asentimentul tau, sunt niste ZDRENTE cei care se ocupa de situ asta. daca ne intereseaza una din reclame dam noi clik pe ia nu asa cu japca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru