Noul sef Lotus: "Vreau sa ii ajungem din urma pe Ferrari"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.10.2009
Dany Bahar, proaspatul sef al celor de la Lotus, sustine ca scopul sau principal este de a readuce marca britanica la locul pe care il avea acum trei decenii pe harta auto a lumii.

Noul presedinte al marcii britanice Lotus sustine ca scopul sau este de a readuce compania la nivelul la care s-a aflat in anii '70, atunci cand modelele Lotus concurau cu succes cu masinile produse de italienii de la Ferrari.

"Lotus se afla in aceeasi propozitie cu Ferrari, Lamborghini si Maserati in anii '70-'90. Ulterior, marca a stat cuminte in coltul sau. Cred ca e timpul sa readucem Lotus acolo unde se afla odata", sustine Dany Bahar, cel care a preluat fraiele companiei in cursul acestui an.

Conform planului dezvoltat de Bahar, Lotus ar trebui sa ii ajunga din urma pe cei de la Ferrari in circa cinci ani, marca avand un potential imens din acest punct de vedere: "Brandul Lotus este unul puternic si are o multime de avantaje pe care le vom scoate din nou in fata. Succesul nu inseamna neaparat focalizarea pe o singura directie, ci mai degraba adoptarea unor tehnologii inovatoare si super eficiente", considera seful Lotus.

Dany Bahar a preluat conducerea companiei Lotus in luna septembrie, inlocuindu-l pe Michael Kimberley.

Bahar a activat in trecut la Ferrari, acolo unde a detinut pozitia de Senior Vicepresedinte, fiind responsabil cu vanzarile masinilor de strada, cu afacerile aftersales si promotionale si cu activitatile de marketing ale echipei de Formula 1.

via | egmcartech

Comentarii (4)

  • OK
    Bafta si Doamne-ajuta!
    6 1
  • anonimus
    corectura
    Inlocuiti cuvantul 'focusarea' cu axarea
    focusarea nu exista inca in dex dar axarea da.

    spor
    3 0
  • un fel de obama
    lasa ca in cateva luni ii trece , face si el publicitate pana isi da seama ca vorbeste prostii
    0 3
  • Victor
    Lotus
    Noul Lotus Esprit ce va aparea in 2012 va fi un puternic concurent pentru Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo si McLaren MP 4-12C, in special echipat cu motoare V8 si V10 de provenienta Lexus . Aceste motoare impreuna cu sasiul Lotus care din nou va fi de top asa cum ne-au obisnuit inginerii Lotus, ma face sa cred ca produsul final va fi un concurent de temut pentru adversarii sai . In versiunea de baza Lotus Esprit va fi oferit cu motorizare V6 tot de provenienta Lexus/Toyota .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru