Noul Volkswagen Gol, pentru pietele emergente

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Volkswagen Brazilia a publicat prima fotografie oficiala cu noul model Gol, care va fi vandut si in alte tari.

Esential

5 milioane de unitati ale modelului Gol au fost vandute in Brazilia din 1980 si pana astazi.

Volkswagen Brazilia a publicat prima imagine cu noul model Gol. Aflat la a treia generatie, noul Gol este aproape necunoscut in lumea auto, dar este cel mai vandut model din cea mai mare tara sud-americana.

VW Gol este produs in Brazilia si reprezinta o versiune sud-americana a platformei din care sunt produse modelele Fox si Polo. Noul VW Gol este prevazut cu motor montat transversal si poate cuprinde o plansa de motoare care incepe de la 1 litru si ajunge la 1.6 litri.

Desi pana in prezent, VW Gol nu a reprezentat un interes pentru lumea auto la nivel mondial, anuntul noului model mai aduce o veste extrem de importanta. VW sustine ca noul model brazilian va fi prezent, intr-o forma sau alta, si pe alte piete ale lumii, in afara Americii de Sud.

Volkswagen planuieste sa vanda noul Gol in tari ca India, China, Rusia, Mexic si pe pietele emergente ale Europei de Est. Nu se stie pretul noului model si nici forma sub care va fi comercializat pe pitele emergente ale Europei de Est. Unele voci sustin ca modelul brazilian va fi vandut in tarile cu piete in curs de dezvoltare din Europa sub brandul VW Fox.

Volkswagen susntine ca modelul Gol a fost vandut in 5 milioane de exemplare in Brazilia de la lansarea lui din 1980.

Via | VW Brazil 

Taguri: Fox, Gol, Polo, Volkswagen

Comentarii (4)

  • :|
    tot mai sunt reclamele astea de rahat pe site?? vad ca putin va intereseaza parerile noastre numai la bani va ganditi... sa va fie rusine
    0 0
  • pt sony
    foloseste ma firefox + adblock si nu te mai plange atat. Eu nu ma lovesc de nici o reclama in acest mod si pot citi stirile confortabil din pct asta de vedere.
    0 0
  • jpn
    din fata zici ca-i Impreza,adica Oltcit tunat
    0 0
  • pt io
    Sa inteleg ca tu ai oltcit Jane
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru