Novitec a creat un Maserati GranTurismo S de 600 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
Tunerul german Novitec a creat un pachet pentru Maserati GranTurismo S cu ocazia implinirii a 20 de ani de la deschiderea casei de tuning.

Germanii de la Novitec au dezvaluit modelul Tridente, bazat pe Maserati GranTurismo S. Modelul italian a fost modificat astfel incat sa dezvolte 600 CP si sa ofere o manevrabilitate imbunatatita. Aspectul exterior al lui GranTurismo S a fost si el modificat subtil.

Maserati GranTurismo S a primit un compresor mecanic si un nou sistem de evacuare de la Novitec, precum si un soft nou pentru unitatea ECU. Propulsorul V8 de 4.7 dezvolta cu 165 CP in plus, atingand pragul celor 600 CP. Puterea impresionanta dezvoltata de acest propulsor este transmisa asfaltului prin intermediul rotilor spate de 21 de inch.

Novitec Tridente beneficiaza de o suspensie sport KW si de un kit de caroserie subtil, realizat din fibra de carbon. Designerii Novitec i-au oferit lui Maserati GranTurismo o buza inferioara pentru spoilerul fata, precum si un set de praguri laterale si un spoiler spate discret.

Via | GTSpirit

Comentarii (2)

  • Mihail
    e doar o parere personala
    E doar o parere personala, dar masina asta este pur si simplu superba.
    Este de un rafinament desavarsit si o estetica a designului pe care numai italienii pot sa o aiba la modelele sport.
    Cat despre modelul revizuit de Novitec, sunt sigur ca arata mult mai bine cu niste jante negre, despre motor si suspensie nu mai zic nimik, pt ca oricum scoteau dintr-un V8 de 4.7 peste 400 de cai....dar nimeni nu se plange de puterea motorului sporita :)
    Salut.
    2 0
  • andrei
    MASERATI
    masini sport sunt cate vrei, dar cum zice si mihail ,rafinamentul lui granTurismo rar il vei mai gasi. e ceva italian, masina asta are ceva aparte.
    cei de la Novitec nu au facut decat sa puna cat mai bine in evidenta aspectul exterior al supercarului.
    bv lor
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru