Novitec a creat un supercar de 777 CP - TuLesto

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.04.2009
Tunerul german Novitec a creat un model pentru a isi serba aniversarea a 20 de ani existenta. Acesta se numeste TuLesto si dezvolta 777 CP.

Tunerul german Novitec, specializat in modificarea supercarurilor, a creat propriul sau model pentru a celebra 20 de ani de existenta. Noul model Novitec se numeste TuLesto si are motorul amplasat central. Novitec va construi doar 11 exemplare ale acestui model.

Novitec TuLesto are o latime de 204 centimetri si o masa de 1.260 kilograme. Masa redusa a acestui model este realizata prin folosirea fibrei de carbon si a aluminiului. Astfel, modelul este cu 100 kilograme mai usor decat un Ferrari F430.

Puterea dezvoltata de motorul V8 de 4.4 litri si cele doua compresoare ale acestuia ii permit lui TuLesto sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde, pe cand sprint-ul 0-300 este realizat in 22.6 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge acest model este de peste 350 km/h.

Modelul a fost desenat de studioul italian Luca Serafini Stile, localizat in Modena. Acesta este motivul pentru care aspectul lui Novitec TuLesto este similar cu cel al lui F430. Jantele acestui model sunt create special pentru Novitec si sunt disponibile pe dimensiunea de 20 sau 21 de inch.

Via | Leblogauto

Comentarii (9)

  • Cocaine
    copiat
    Copiat dupa ferrari f430 si audi r8
    0 0
  • Crysty
    Copie
    Si mie mi se pare ca aduce cu Modena cel putin toata partea fata incluzand si capota!
    0 0
  • weird
    mi se pare mie sau seamana cu ferarri. poate ca e prea dimineata:)
    0 0
  • scuze
    Off topic: nam citit toata stirea.:-) am aflat de ce seamana.
    On topic: Nice job cu toate ca asa ca look masina e cam banala. poate pentru un cineva caruia ii place ferrari design ii va placea si TuLesto. In rest great job.
    0 0
  • r8?
    de unde si pana unde audi r8?? Clar seamana cu un ferarri dar cam atat.... seamana dar nu rasare. Frumos.
    0 0
  • nici odata nu am inteles la ce e nevoie de atatia cai putere
    0 0
  • zici ca-i ferrari ...
    0 0
  • Ferarri 430
    Ferrari 430 tunat....asta tot:)
    0 0
  • video
    Cam asa se misca bestia:
    http://www.youtube.com/watch?v=rMo3pwyDNns
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru