Novitec a dopat Ferrari F430 Spider

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.02.2008
Novitec a introdus pachetul Evoluzione, lansat anul trecut, si pe varianta cabrio a modelului Ferrari F430.

Esential

656 cai putere dezvolta varianta Spider a modelului F430, dupa modificarile aduse de Novitec.
348 de km/h este viteza maxima a sportivei Ferrari F430 Spider, tunata de Novitec.

Specialistii de la Novitec au lansat anul trecut un pachet special pentru sportiva italiana Ferrari F430, insa abia anul acesta casa de tuning ofera acelasi kit si pentru versiunea decapotabila a modelului.

Ca si in cazul lui F430, varianta Spider a primit doua supraalimentatoare Rotrex care maresc presiunea aerului introdus in motor si cresc considerabil puterea propulsorului in combinatie cu noua unitate electronica de control Motronics.

Pe langa aceste modificari majore, Novitec a echipat versiunea cabrio a modelului F430 cu intercoolere noi, radiatoare aditionale, injectoare performante si un nou circuit pentru ulei. Specialistii au reusit astfel sa smulga 656 de cai putere, cu mult peste cei 490 de cai ai versiunii standard.

Performantele imprimate de aceste modificari sunt si ele impresionante: acceleratie 0-100 km/h in doar 3.7 secunde si o viteza maxima de 348 km/h. Novitec s-a gandit si la un kit aerodinamic, care a fost testat mai intai in tunelul de vant, si care include, in plus fata de vechiul pachet, un nou spoiler spate.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • Si oare cat ar costa kitul ala?...
    ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru