Oficial: Alianta Nissan - Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.04.2008
Chrysler si Nissan au incheiat un parteneriat prin care isi vor produce reciproc modele auto.

Dupa mai multe luni de tratative, Nissan si Chrysler au ajuns la intelegere, care consta intr-un parteneriat de colaborare.

Parteneriatul Nissan-Chrysler presupune imprumutul reciproc al unor platforme. Intr-o prima faza, Nissan va produce o versiune unica a modelului Versa, care urma sa fie vanduta de Chrysler in SUA, Europa si alte regiuni ale lumii, iar Chrysler va asambla un pick-up pentru Nissan care va fi vandut in SUA.

Versiunea modelului Versa va fi produsa pentru Chrysler in fabrica Oppama din Japonia. Pick-up-ul destinat producatorilor niponi va fi produs de Chrysler in fabrica Saltillo din Mexic.

Alianta Chrysler-Nissan prevede ca pe langa cele stabilite, ambii producatori sa intreprinda un dialog deschis pentru a exploata alte oportunitati reciproc avantajoase. De asemenea, nu se exclude ca Nissan si Chrysler sa dezvolte si sa produca un model comun.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Chrysler, Nissan, Versa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru