Oficial: Audi Q5 S-Line

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 02.05.2008
Audi a prezentat astazi pachetul special S-Line pentru cel mai nou model aparut in gama germanilor, SUV-ul compact Q5.

In clasicul stil al celor de la Audi, constructorul german prezinta, la nici doua saptamani de la debutul oficial al unui model, o versiune S-Line a acestuia. De aceasta data, in centrul imaginii sta Audi Q5, noul SUV compact al casei din Ingolstadt, model care a fost lansat oficial la Salonul de la Beijing si care devine ceva mai agresiv prin aplicarea unor artificii de tip S-Line.

Primele diferente fata de versiunea de serie se observa la exterior, acolo unde noile jante de 20 de inch si pneurile cu latime majorata (255 mm) se combina perfect cu garda la sol coborata, singura modificare de ordin tehnic in lina S-Line. Se observa imediat si noile prize de aer frontale, calandrul cromat si barele de amarare de pe plafon, ultimele din aluminiu mat.

Interiorul se evidentiaza si el prin scaune sport acoperite cu piele Nappa sau Alcantara, prin volanul cu trei site asezonat cu piele perforata si prin logo-ul S-Line brodat pe spatarul scaunelor.

Pachetul S-Line va fi disponibil, pentru cei interesati, doar in versiunile diesel de 2.0 si 3.0 litri TDI (170 si 240 CP) si pentru "benzina" de 2.0 litri TFSI si 211 cai putere.

via | Audi 

Taguri: Audi, Q5, Q5 S-line

Comentarii (11)

  • Reluare
    Ati reluat stirea din 25.04.08http://www.automarket.ro/stiri/audi-q5-s-line-informatii-si-foto-oficiale-11285.htmlhttp://www.automarket.ro/stiri/oficial-audi-q5-s-line-11415.html
    0 0
  • esti orb ? nu vezi ca ai mai multe foto + mult mai mult comentariu ?
    0 0
  • Plafonul de sticla ...
    Dar plafonul de sticla unde este? Doar ca optiune?
    0 0
  • Un S in plus la sigla si cateva plastice in plus si uite asa mai creste pretul cu vreo cateva mii de euro. Macar cu marketingul sa le aibe si nemtalaii astia.
    0 0
  • dennys
    S Line
    super! Dar eu ma-s multumi si cu modelul clasic.
    0 0
  • Ce?
    Ce, snowboard-ul nu incape decat cu bancheta spate rabatata? Ce jaf de SUV!:) Glumesc desigur, mi l-as lua intr-o clipita, numai banii sa fie. Plus ca nici snowboard n-am :).
    0 0
  • Anonymus
    aha
    Zici ca e un A3 Sportback mai musculos
    0 0
  • hah snowboard
    Numai snowboard nu e ala ...e un wave board, care ca dimensiuni este mai scurt cu 20 de cm decat un snowboard. Mai uitati-va si la Volvo XC60 inainte sa ridicati Q5u in slavi.
    0 0
  • tari astia de la AUDI
    imi place politica celor de la audi... dau motoare si platforme companiilor partenere si ii lasa sa scoata pe piata masini sub diferite nume si apoi, daca merge reteta, isi scot si ei masini cu aceleasi tehnologii, dar ceva mai luxoase si mai bine lucrate.de ex: au facut Murcielago, au vazut k se vinde bine...apoi au scos si R8(identice ca parte tehnica), la fel cu Touareg si Q7, Tiguan si Q5 si altele.bv lor! pacat k au devenit o firma cu pretentii si nu ne mai permitem sa ne luam Audi(cel putin eu) :(cat despre Q5...hmmm... prefer Tiguan
    0 0
  • q5
    design ok. dar...... off-road in nici un caz, urban- greu de manevrat in stradutele din Bucuresti sau orice alt oras aglomerat, pe autostrada- nu e in elementul lui, pentru familisti- exista alte modele mai practice............... deci la ce folos masina?
    0 0
  • Tartani...
    Vorbiti ca sa va aflati in treaba astia care nu aveti bani nici de un golf 3 cu 1000000km ca e naspa ca nu e mare ca e mai bun volvo ca mai stiu ce marca e tare.Ca sa inchei discutia HAI SIKTIR!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru