OFICIAL: BMW anuleaza productia conceptului CS

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.11.2008
BMW a emis un comunicat de presa prin care anunta ca nu vor mai produce versiunea de serie a conceptului CS.

Esential

500 de milioane de euro este scaderea inregistrata de profitul BMW in trimestrul 3 din 2008 fata de trimestrul 3 din 2007.

BMW a anuntat ieri rezultatele financiare aferente trimestrului 3. Compania bavareza a emis, cu aceasta ocazie, un comunicat de presa prin care sustinea ca planurile de viitor vor fi substantial schimbate, pe fondul crizei economice si in contextul scaderii masive a profitului.

Profitul BMW a scazut in trimestrul 3 din 2008 cu aproape 500 de milioane de euro fata de rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. Una dintre consecintele imediate a situatiei inregistrate la BMW este anularea planurilor de productie pentru conceptul CS.

Conform pozitiei oficiale a companiei germane, viitorul model CS nu ar indeplinit criteriile profitabilitatii asteptate de la un model BMW. Planurile producatorului premium din Munchen se vor axa in continuare pe taierea costurilor si consolidarea in fata efectelor crizei economice.

BMW nu va renunta la dezvoltarea versiunii de productie a conceptului X1 si la linia Active Hybrid pregatita pentru Seria 7 si X6.

Via | BMW

Taguri: BMW, CS Concept, Seria 7, X1, X6

Comentarii (4)

  • razvan magureanu
    bmw CS
    De ce scrieti lucruri neadevarate? Unde scrie in comunicatul BMW ca se anuleaza CS? Intr-adevar ei anunta proiectele pentru 2009 dar de CS nu scrie nimic pentru ca e planificat pt 2012. De ce trageti concluzia eronata ca s-a anulat CS daca nu scrie nimic referitor la acest lucru?
    0 0
  • BMW vs AutoPrafket
    De acord cu Razvan. In comunicatul de presa de pe BMWPRESS.COM si va rog sa cititi cu totii acolo, nu se specifica nicaieri chestia asta. Baietii de la Automarket si-au facut un obicei, care nu are nici o legatura cu jurnalismul, in a da copy and paste de pe alte site/uri fara a citi in prealabil un comunicat de presa. Stirea au preluat-o de pe CarScoop, care probabil baietii de acolo au si ei cateva zvonuri la indemana insa nimic nu este cert. Nu au cu ce veni pe site, si scrie Automarket tampenii. E pacat ca un brand ca BMW ajunge tinta unor minciuni si dezinformari. Nu e prima data cand se intampla asa ceva pe acest site.
    0 0
  • BMW SITE
    Am scris gresit adresa portalului rezervat presei. Util chiar si pentru voi cei de la Automarket. Cititi va rog pe www.press.bmwgroup.com/, poate va luminati.
    0 0
  • RUSINE
    Huo! Iubitori de Mercedes sau mai grav, de Audi ce sunteti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru