Oficial: BMW dezvaluie Seria 3 Performance

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.11.2008
BMW a lansat pentru fanii sportivi ai marcii un pachet de modificari pentru Seria 3 in variantele sedan si touring.

Zilele acestea v-am oferit spre vizionare un video care prezenta in detaliu pachetul Performance pe care BMW il pregateste pentru Seria 3. A venit insa momentul in care va putem oferi si informatii alaturi de fotografii oficiale.

Versiunea Performance a luat nastere pentru ca bavarezii si-au dorit sa ofere variantelor sedan si touring un aspect mai sportiv si un comportament mai bun pe sosea. Noul pachet Performance include, printre altele, un nou pachet aerodinamic, care include o buza pentru spoilerul fata, praguri laterale, un spoiler spate cu deflector si un eleron, disponibile si din fibra de carbon.

La interior, BMW Performance Seria 3 include scaune sportive imbracate in piele Alcantara, un nou levier al schimbatorului si al franei de mana si un volan sportiv multifunctional. Pentru fanii sofatului sportiv in habitaclu exista si un ecran care afiseaza informatii tehnice: temperatura apei, uleiul, acceleratia longitudinala sau transversala si momentul optim pentru schimbarea rapoartelor.

La nivel mecanic, inginerii BMW au modificat sistemul de admisie si au inlocuit vechiul sistem de evacuare cu unul din inox.

Bavarezii nu au publicat inca un pret oficial al noului Seria 3 Performance.

via | Zercustoms  

Taguri: BMW, Seria 3, acciza

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru