OFICIAL: Citroen a prezentat conceptul DS Inside la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Citroen serbeaza 90 de ani de la aniversarea fondatorului sau odata cu lansarea conceptului DS Inside.

Citroen a prezentat noul sau concept DS Inside la Salonul Auto de la Geneva. Odata cu prezentarea acestui concept, Citroen marcheaza viitoarea relansare a modelului DS si 90 de ani de la nasterea fondatorului companiei, Andre Citroen. Conceptul DS Inside celebreaza noua identitate de marca a companiei franceze Citroen.

Oficialii Citroen au anuntat ca vor crea trei modele noi in baza conceptului DS Inside. Noile modele se vor numi DS3, DS4 si DS5 si vor fi competitorii de top ai Citroen in cadrul segmentului mic, compact si mare. Modelul DS este una dintre realizarile pentru care compania Citroen a devenit celebra. Incepand cu anul 1955, modelul DS era disponibil cu o suspensie hidro-pneumatica autoreglabila.

Noua strategie Citroen a inceput odata cu prezentarea conceptului C-Cactus, si a continuat cu schimbarea logo-ului. Strategia de dezvoltare a companiei franceze include o filozofie de marca noua, care afecteaza atat gama de produse, cat si reteaua de peste 8.000 dealeri Citroen.

Noua strategie de dezvoltare se numeste “Creative Technologie” si va caracteriza noua gama de modele a companiei franceze.

Via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru