OFICIAL: Equus, noua limuzina Hyundai

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.02.2009
Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu sedanul sau de lux, denumit Equus.

Va prezentam primele imagini oficiale cu noul sedan de lux de la Hyundai, care va fi lansat oficial in Europa la Salonul Auto de la Geneva. Noul model se va numi Equus si o sa fie cea mai avansata masina din punct de vedere tehnologic produsa vreodata in Coreea de Sud.

Varful de gama al acestui model este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri si va avea un pret de 96.000 dolari pe piata din Coreea. Propulsorul de baza va fi un V6 de 3.8 litri din seria Lambda si un V8 de 4.6 litri din seria Tau. Ulterior, va fi oferit un propulsor V8 de 5.0 litri, care dezvolta peste 420 CP si poate propulsa limuzina coreeana de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6 secunde.

Modelul va beneficia de noua transmisie automata cu opt trepte. Lungimea acestuia este de 5.160 milimetri, latimea este de 1.900 milimetri, iar inaltimea este de 1.495 milimetri. Ampatamentul lui Hyundai Equus este de 3.045 milimetri.

In Europa si Statele Unite ale Americii, modelul se va numi Genesis Prestige. Hyundai Equus va fi disponibil in Coreea de Sud incepand cu luna martie a acestui an. Debutul european al acestui model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Via | GlobalMotors

Comentarii (47)

  • Decimus4u
    PAPAGALI
    Ca si Lexus, Hyundai copie fidel unele marci care sunt in stare sa construiasca masini.
    Masina aceasta are fata de S class si spate de Opel Insignia.
    Numai orezarii fac asa ceva. Mi se pare egal cu 0, fara personalitate.....
    0 1
  • Ungaro_
    !!!
    Fata parca ar fi un MERCEDES S klasse iar spatele intradevar ca un Lexus !!!
    0 0
  • adica arata bine?:))
    0 0
  • Ovidiu C.
    Copii, deci trec clasa!
    ... adica nu-i nici Mercedes, nici Lexus si nici Opel. E un Hyundai si ca sa te "tarai" cu ea de ici pana colea, daca cumva nu te deranjeaza ca are patru roti si un motor, e numa' buna. Garantat. ;) Despre cat si cum se copie in lumea asta n-are rost sa mai discutam.
    0 0
  • christian
    @Decimus4u
    invata sa scrii si dupa comenteaza ce fac altii
    mi se pare interesant modelul...
    aacum sa asteptam sa vedem rezultatul final
    0 0
  • Sunt de acord cu Decimus4u, chiar fara personalitate. Noroc ca sunt multi asiatici ca in rest nu stiu cine ar mai cumpara asa un model.
    0 0
  • Halvin
    Opinie
    Fata e de S Class, dar partea posterioara imi seamana cu seria Continental de la Bentley. Ce parere aveti? Intr-adevar, e cam ciudata imbinarea!
    0 0
  • Decimus4u
    Lectii
    Christian aici se vorbeste de masini nu de lectii de gramatica. Dar daca tot vrei sa facem o analiza gramaticala, hai sa luam textul anagramat scris de tine : tu nu stii sa pui virgula si nici punct iar exprimarea lasa de dorit; la inceputut propozitiei se scrie cu litera mare de fiecare( daca nu poti sa respecti aceste lucruri inscrie-te in clasa primara si dupa aia incearca sa mai scrii pe forum).
    Textul scris de mine este foarte simplu si il poate intelege orice analfabet; cu toate astea vad ca tu esti singurul care nu-l poate intelege. Imi pare foarte rau pentru tine si sfatul meu este NU MAI SCRIE NIMIC, INCEARCA DOAR SA CITESTI DACA POTI SI NU-TI IA MULT!!!!!
    0 0
  • Decimus4u
    daca taceai filosof ramaneai.

    AGRAMÁT, -Ă, agramaţi, -te, adj., s.m. şi f. 1.. Adj., s.m. şi f. (Persoană) care face greşeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult.
    ANAGRAMÁ, anagramez, vb. I. Tranz. A schimba ordinea literelor unui cuvânt pentru a obţine alt cuvânt; a transcrie sub formă de anagramă; a anagramatiza

    Ai facut cu bucatareasa scolii limba romana?
    0 0
  • Decimus4u
    Ha Ha HA
    Ai dat paste? :)))))))))))))
    0 0
  • Anonim
    xerox ... make things possible
    Se pare ca s-a deviat mult de la subiect.
    Desi e o struto-camila, sunt convins ca foarte multi care vor sa pacaleasca necunoscatorii, isi vor cumpara acest mercedes cu motor hyunday.
    Cat despre Lexus ... vreau si eu exemple (ale modelelor recente) care sunt copii ale masinilor nemtesti, nu d-alta, dar chiar vreau sa-mi iau un gs ...
    0 0
  • gogulescu
    Foarte interesant
    Din cate observ acest forum se transforma din forum auto in forum de aberatii la fiecare stire. In loc sa se discute despre subiect se abereaza la greu. Acum revenim la subiect. Masina seamana foarte mult cu S Classe la fata.
    0 0
  • Decimus4u
    HYUNDAI
    Raman la parerea mea ca masina nu are elemente care sa o personalizeze. Mai are mult pana sa ajunga la valoarea marcilor pe care le-a copiat.
    Despre Gabi si despre Ovidiu pot spune ca nu au treaba cu masinile, doar cu manelele ascultate acasa sau in Dacia 1310....
    0 0
  • hyundai
    masina de lux din Coreea!!!!!Ne cumparam Boss si Armani din China
    0 0
  • silvicar
    grilajul din fatza mi se pare un pic asemanator cu dacia sandero..lol:))
    0 0
  • Ovidiu C.
    "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"
    Probabil ca n-am aceeasi treaba cu masinile pe care o ai tu [Decimus4u]. Nu am sustinut si nici nu sustin ca ma aflu in posesia adevarului suprem. Cu siguranta insa am mult mai multa treaba, cum spui tu, cu partea omeneasca si bunul simt, chiar si-n domeniul masinilor.
    In ziua de azi se copie foarte mult in toate domeniile, nu doar cel auto, mai ales partea de design, care de altfel e cea mai expusa si usor de copiat. Este o vorba din batrani si nu din manele, care suna asa: "cartile din carti se scriu". Iar "prima carte" s-a scris demult.
    Personalitatea distincta, originalitatea, inovatia sau excelenta au ajuns in zliele noastre raritati la fel ca modestia si civilizatia, ajungand in final sa fie bagatelizate pana la extinctie. Mai grav este ca uneori din rautate! Paralela dintre "manele" si masini, ca fenomen, insa este un exemplu demn de mila pentru cei ce au o parere foarte buna despre cunostintele lor auto.
    Aici, ca de altfel in orice forum civilizat, expunem pareri si aprecieri cat se poate de personale, mai serioase sau mai hazlii. Deseori se intampla sa mai gresim. Foarte rar sa ne cerem scuze! As risca insa o invitatiune la renuntarea fata de comentarii tendentioase si pastrarea topicurilor in limitele subiectului si a unui limbaj neprovocator.
    Va salut cu respect.
    0 0
  • Hyundai
    S class cu sigla de Hyundai..cam asta e masina asta
    imi vine sa rad cand vad ce postati aici..park ai fi pe alt site decat pe automarket
    0 0
  • Crysty
    E copie S - class atat la partea din fata cat si la portiere! Are exact ca si Mercedes reglarea scaunelor de pe usa, exact aceeasi forma(sezut, spatar si tetiera) ! Nu au pic de personalitate !!!
    Copii nereusite !!! Asiatici tembeli !!!

    Haideti sa comentam stirile si nu sa ne certam aiurea pe greseli gramaticale sau mai stiu eu ce !!!
    Dati dovada de maturitate !
    0 0
  • asa nu
    H ope Y ou U nderstand N othing's D rivable A nd I nexpensive

    JENANTA Masina. Penibila.
    0 0
  • Bine-asa, Hyundai de 96.000 dolari.
    Si ma rog, cine ar cumpara aberatia asta?
    S-au vazut pe val la vanzari si ce si-au zis...hai sa exageram pana la capat.
    0 0
  • Decimus4u
    comentarii
    Fratilor eu am scris primul ca seamana cu Mercedes dar s-au gasit niste cunoscatori sa se lege de scrisul meu. Asta e!
    Imi sustin parerea ca este o masina facuta de niste Papagali Orezari fara sa-i confere un gram de personalitate.
    Cei care nu stiau ca si Maretul Lexus a avut niste modele care semanau izbitor cu Mercedes S Class modelul vechi sau cu ML sau cu X5 chiar sa caute de curiozitate...
    Asta este industri auto, Cei mai slabi vor sa-i copie pe cei mai buni; ESTE LOGIC NU???
    0 0
  • LauCalin
    Hyndai
    Sincer nu prea imi place cum arata. Nu vreau sa acuz Hyundai de plagiat (desi cam asta au facut) pentru ca nu sunt nici primii si nici ultimii care plagiaza. Nu cred ca se va ridica la pretentiile Clasei S sau Seriei 7. Probabil va fi inferior si lui VW Phaeton pe care personal o consider cea mai "slaba" masina (daca se poate vorbi de asa ceva la acest nivel).
    Oricum o impresie din poze nu prea poti sa iti faci, decat una vaga. Sunt curios daca finisarile interioare vor fi impecabile si materialele de foarte buna calitate, ca deh, vrei sa te "bati" cu cei mai buni.
    Masina cred ca cel mai bine se va vinde in State, acolo unde Hyundai are o imagine mai buna decat in Europa.
    0 0
  • razvan
    hoti
    Fata e de Mercedes si spatele de Lexux!!! Ce ma enerveaza toti coreeni, japonezi si chinezi care copiaza modelele europene si americane!!!
    0 0
  • sa o cumparam
    eu zic daca ne place si e raport bun calitate pret sa o incerca apoi sa vb mai mult, radem noi dar coreeni au tehnologii foarte avansate iar noi romanii ne dam cu parerea mai bine am copia si noi ceva!
    0 0
  • hyundai e masina????
    nu stiam ca hyndai vrea mai nou in clasa premium. dar de cand concureaza ei cu constructorii de automobile?? io cred ca mai bine ar ramane ei la masini de spalat ca.
    0 0
  • Problema e ca la masini de spalat e mai greu sa copiezi
    :)))))
    0 0
  • rectificare
    o mica rectificare: masina se vinde deja in State din 2008, iar masina pe care o prezentati aici este de fapt varianta cu ampatament marit

    http://www.hyundaiusa.com/vehicle/Genesis/genesis.aspx
    0 0
  • @io
    Modelul prezentat in articol nu este acelasi cu cel disponibil in acest moment in Statele Unite ale Americii.
    Multumesc pentru atentie.

    O seara buna!
    0 0
  • Comentarii literare - povesti si povestiri
    Si ce-ai fi vrut, sa nu mai scrie nimeni dupa tine?! :))) Sau poate sa te felicite pentru ochiul ager si simtul fin de observatie? N-am gasit pe nimeni care sa spuna ca acest model de Hyundai este original sau cel mai bun vreodata. Chiar nimeni! Nici cunoscatori, nici necunoscatori. Si am o presimtire ca foarte multi de aici cunosc modelel Lexus de acum vreo 20 de ani foarte bine si acum sunt nedumeriti de asemanarile izbitoare fata de Mercedes.
    Poate ca Hyundai nici n-au avut intentia sa scoata o masina cu personalitate. Au mizat pe drumurile batatorite de altii pentru a incerca "marea cu degetul". logic ca cei mai slabi vor incerca sa copie mereu de la cei mai buni. Sau cumva cineva crede ca e mai logic sa copie de la cei mai slabi?! Sua e o cotcodaceala de ingrijorare ca nu cumva 'lupii tineri" sa ia locul peste cativa ani celor batrani? Lexus au copiat si au copiat, iar acum...
    Cine isi respecta blazonul si nu vor sa-si stirbeasca din imagine, vor alege tot timpul originalul si nu falsul.
    Ce-i industria auto? Doar Mercedes cum cred unii?!
    0 0
  • :)))
    se vede ca e o copie a mercedesului s classe de la o posta...
    0 0
  • oh my god
    eu in locul celor de mercedes, as face ce a facut si bmw-u, ias da in judecata, scurt si fara discutii.

    linia laterala de pe portiere nu aduce a bmw cs concept cumva?
    cineva leo otravit orezu la astia.Ii drept ca romanii nu fac nici macar atat, dar decat sa ma laud cu capra vecinului, mai bine renunt imi vad de treaba mea.Mi se pare deosebit de penibil ceea ce se intampla, evident ca fiecare copiaza pe fiecare, e logic si nu am nimic impotriva, dar nu cred ca trebuie sa fie atat de evident.E exagerata asemanarea, no zis nimeni sa nu copieze un model de succes, dar mai ales la design restilizeaza frate, fa ceva.masina asta e o clona nu o copie, se copiaza elemente de caroserie, trenul de rulare, dimensiuni, motorele DAR NU TOT.
    0 0
  • Industrie, copie sau cacialma?
    Fara legatura cu subiectul, doar fata de comentariile vis-a-vis de copiat. Necunoscator fiind, in urma unui proces pierdut, VW nu cumva au cumparat caroserii de la Mercedes pentru LT? Si continua sa cumpare si acum caroserii pentru Crafter? Sau copie? Sau doar au transformat o umilinta intr-un succes de piata (ca vanzari)? Sau e o colaborare? Intreb ca sa ma dumireasca careva.
    0 0
  • Decimus4u
    c3po
    Vezi cu ce seamana Lexus GS da? Cred ca este un model mai vechi.....
    0 0
  • Decimus4u :)
    Cu ce seamana? Mie imi seamana si cu Mercedes si cu ultimul Passat, ba chiar si cu Saab. N-o spun rau voitor. Din contra. E clar de demult cine si de la cine s-a "inspirat". Orb sa fii ca sa ai vreo scuza sa nu vezi asta! OK. Hyundai-ul de fata e o strutocamila. Am luat cunostinta cu existenta lui. Si?... Sa inteleg ca asta ma face pe mine sau pe altcineva mai putin cunoscator decat tine. Stii tu sau ti-a spus cineva lucrul asta? :D
    0 0
  • Decimus4u
    Foarte Tare
    Ma baiatule tu ai suzeta in gura si acum...Mai intai ia permisul, cumpara-ti o masina cu 2 cilindri in V daca se poate :))))) strange bani de benzina si apoi scrie cateva randuri pe acest forum.
    Hai sa-ti mai spun ceva: sotia mea stie mai multe lucruri despre masini decat tine, te asigur de asta; masina pe care o are, ea a ales-o si crede-ma ca este mai tare decat are tot neamul tau la un loc.
    0 0
  • Foarte..... moale
    Razi de unul singur la glumele tale. Nu cred ca-ti dai seama cat esti de hilar. Cat esti de sarac si de oligofren. In mod normal ar trebui sa starnesti mila cu handicapul tau, dar lucrul asta nu se intampla pentru ca nu are cui sa fie mila de tine. Nu spui nimic despre nimic pentru ca nu stii nimic. Iti place doar sa jignesti si sa te lauzi la fel cum te lauzi si cu toate masinile capatate de la taticu parvenit atunci cand el si le schimba. Si asta pentru ca ai fost si mai esti intretinut. Ai dreptate. N-am permis. N-am permis cumparat asa cum ai facut tu! Ar fi un miracol ca sotia ta sa se priceapa si la o masina de spalat automata. Iar masina a ales-o pentru ca tu ai innebunit-o de cap cu Mercedes. A ales masina dupa chipul si asemenarea ta. O masina care a clacat la testul elanului. Lasa-mi neamul meu in pace si vezi-ti de glumele tale de doi lei la care nu rade nimeni si de golaniile tale marsave. Esti varza cu « 2 in V ».
    0 0
  • Decimus4u
    c3popo
    Ma baiatule la masini de spalat nu ne pricepem ca sunt fraieri ca tine care sa faca asta; poate mi-a lasat cineva cate o masina din cand in cand dar nu si-a batut joc de mine sa-mi lasa o masina din Lego; sigur ti-a last doar piesele si nu ai reusit sa faci decat tigaia din poza.
    Sigur poza aia este caricatura ta; fiecare interpretaza ce vrea nu?
    Mai lasa teoria si incearca sa-ti iei permisul, strange 10-15 ani bani sa-ti iei si tu o masina macar din 2004 chiar daca o sa fie veche pe vremea aia si mai vorbim...
    Ma ar vrea nevasta-ta sa aleaga o masina dupa gusturile tale dar esti prea rupt si o pui sa composteze in fiecare zi un bilet.Asta e viata ce sa facem!
    0 0
  • HA HA HA
    Decimus ai dreptate! Isi dau unii cu parerea dar ei repara masini de spalat; ne vorbesc de masini cu 4 roti de te doare mintea!
    C3PO ce cauti pe acest forum nu inteleg? Nu ai cu ce ma!
    Aerodinamica la A Class este K; au fost probleme cu modelele 98 dar s-au remediat rapid. Cunosc pe cineva cu un A Class din 2001 care are 540.000 Km si merge foarte bine.
    Daca vrei C3PO ti-l vinde tie sa se bucure si nevasta-ta de unul si-ti spun eu ca te lasa a doua zi!!! Ha Haha ha ha ha
    0 0
  • Guliver
    Nebuniilor
    Ma baieti dar sunteti nasoli??? Vorbiti si voi de masini nu de poponarism. Si ce daca omul e din Iasi si e GAY? Lasati-l in pace ca nu exista acest forum sa ne batem joc unii de altii!!!
    Gata!!!
    0 0
  • Cainii latra... arieratii raman.
    :) Ce facusi Decimuius ? Pusei pe prietenarii tai sa scrie si ei vreo doua prostii aici? Sau doar ti-ai schimbat doar numele? :D Esti patetic prietene!
    Ori n-ai inteles, ceea ce nu ma mira ori mai degraba ai interpretat doar ce ai vrut tu. Ceea ce iar nu ma mira la un ofticos ca tine. Permis am demult, iar condusul, imi place sau nu, e meseria mea :) Tu n-ai de unde sa stii. Deh, unii mai si muncesc. Am o masina, nu la fel de tare ca a ta, dar cu siguranta e mai mare ;) Daca ma pricep nu mi-e rusine sa repar si-o masina de spalat, desi pentru asa ceva sunt oameni chiar instruiti. Iar nu-i cazul tau. Mai merg si cu tramvaiul si cu autobuzul, dar cel mai mult imi place sa ma plimb in timpul liber cu bicicleta, cu patinile sau chiar pe jos pe acolo pe unde nu exista descreierati ca tine. Ca zau tare multi mai sunt in trafic in ziua de azi! Cat despre "sotia mea", puteti sta relaxati. Sunt altii ca voi care au sotii si pentru mine ;) Asta-i viata, ce sa facem!?...
    Iti doresc multa fericire in lumea ta.
    0 0
  • Decimus4u
    Am inteles
    Aha am inteles prietene, esti camionagiu. Dormi in parcari, faci dus la o luna si ai "sotii" la fiecare popas. Trebuia sa zici de la inceput ca sa-ti vorbim in limba levierului...
    Soferule merg numai cu Metroul ca exista pe aici si despre munca hai sa nu vorbim ca te faci de kk tare.

    PS: Masina de spalat trebuie sa-ti cumperi, apoi sa o repari.
    0 0
  • robert
    decimus
    nu am inteles de ce nu poate si hyundai sa faca un model care concureaza cu s class care cu s 500 costa 115 000 euro iar acest hyundai va fi poate 70 000 e.Eu sunt fan s class,nu ma intelegeti gresit insa nu inseamana ca alt producator nu poate sa faca un model care sa concureze. in sua este modelul genesis de la hyundai care concureaza cu a8 ,seria 7,s class binenteles ca nu este atat de buna ca acestea insa costa cat seria 3 ,c class si a4 adica o masina de dimensiunea de a8 si interior de a6 costa cat un a4,un pret calitate foarte bun. Mult respect ptr inginerii nemti ca au facut un model atat de technologizat precum s class si la fel mult respect celor de la hyundai care se chinuie din greu sa devina din ce in ce mai buni . doar "'respect"".
    0 0
  • Decimus4u
    Robert
    Ai dreptate Robert, dar cand zici Mercedes nu ai cum sa zici si Hyundai, comparandu-le. Sunt chestii diferite, unul a construit prima masina iar altul incearca si acum... Parerea mea!
    0 0
  • robert
    decimus
    inteleg , mercedes este net superioara lui hyundai .Eu ma gandesc in felul urmator. traiesc in romania ,sunt maghiar ,daca hyundai nu poate fi apreciat la adevarata valoare sau sa fie o companie mai buna decat fiat, renault ,citroen pentru ca" asa e" sau ptr ca koreea de sud era o tara saraca acum 30 ani la fel cum este romania atunci eu ca maghiar sau roman cum pot dori ca tara mea sa fie mai apreciata sau oamenii din tara mea,iniferent de romania sau ungaria sa aiba un trai mai bun decat cei din cehia sau austria de egxemplu.As vrea ca rom si ungaria sa aiba mentalitatea , determinarea pe care o are koreea de sud. Noi (oamenii) ca sa putem cumpara un merc trebuie sa producem ceva (bunuri materiale,produse) ca sa avem bani ,ca vezi acum cu criza financiara nu este prea bine sa traim (noi din rom) pe credite.
    0 0
  • Decimus4u
    ROBERT
    Robert nu inteleg nimic din ce ai scris mai sus, sincer. Chiar daca nu-ti permiti o masina scumpa cum ar fi Mercedes, BMW etc, macar poti visa la una.
    Nu are nici o legatura ce esti si in ce tara traiesti atata timp cat respecti legile ei si esti constient ca minoritatea se supune majoritatii. Este o regula de bun simt, nu o lege.
    Sincer nu am nici o problema cu maghiarii, sunt constient ca daca am fi avut un conducator ungur am fi avut cel putin 4 autostrazi si nu ar mai fi mizerie la fiecare colt de strada. Nu am nici o problema ca in Covasna si Harghita se vorbeste maghiara, chiar daca suntem in Romania, atata timp cat la magazin cer paine in limba mea si o primesc.
    Daca nu am dreptate te rog sa ma corectezi!!!!
    Bafta!!!!
    0 0
  • robert
    decimus
    ai foarte mare dreptate.Eu sunt din oradea ,deci nu ma comfrunt cu saracia din secuime sau nordul moldovei,imi pare rau de secui si moldoveni din nordul tarii,sper ca secui o sa obtina autonomia teritoriala ca cei de la bucuresti nui ajuta deloc.Si daca vor obtine si asa le va fi necesar 20 ani ca sa ajunga la economia unor judete precum arad ,cluj.Mam referit la faptul ca acum 40 ani koreea de sud era o tara saraca ,agrara (cultiva orez) si noi romanii si maghiarii avem foarte multe de invatat de la sud koreeni si ar trebui sa le luam egzemplu.
    0 0
  • Hyundai
    Citind ceea ce s-a scris, am inteles doar ca, va legati de aspectul exterior al modelului Hyundai. Ok, sa vb. la general : nu uitati ca hyundai, in ultimul timp, da clasa multor marci consacrate, prin fiabilitate si garantii extinse.
    Si nu numai hyundai, si toyota, etc...tot asiatici sunt...mitsubishi care au facut istorie in ceea ce priveste tractiunea 4x4, etc.... sau nissan, care de cand nu mai este 100% asiatic, parca si-a mai pierdut din originalitate si...etc...
    Ma intreb: daca mercedesul facut.... la unguri, (ma refer la clasa B)mai este cel facut la ei acasa ? sau BMW-ul a carui componente : o parte din cabraj de ex. se fac si la Hunedoara (stiati?)...observ ca tot ceea ce este nemtesc este si bun...fratilor, era odata....uitati-va,cine si ce marci isi recheama unele modele abia iesite....
    Masinile nemtesti in ultimii 10-20 de ani, sa fim sinceri, la design nu au excelat: au mai rotunjit o aripa, sau au mai schimbat un stop/un far...in rest...au cam stationat.
    Trebuie sa avem mentalitatea de a putea intelege si percepe ca si altii pot si sunt in stare sa faca ceva competitiv si nu in ultimul rand: ptr. buzunarele noastre, ale romanilor, ceea ce este laudabil, nu credeti ? caci, altfel erau in tara asta 3 sferturi dacii si un sfert masini nemtesti (ptr. cine avea bani).
    Trebuie sa recunoastem ca totusi masinile daeowoo au fost bune, atunci cand alternative financiare ptr. masini nemtesti nu erau in tara asta ...la inceputurile democratiei noastre.
    In ceea ce priveste ,,copiatul''...ca design, sa fim seriosi : noi nu suntem in stare sa facem nici macar asta (uitati-va la dacia)....bravo lor, tuturor, ca o pot face si mai ales atat de bine, caci, sincer, vorbind, mai bine parca ne-am simtii intr-o astfel de masina, chiar si copiata cum spuneti voi, decat intr-un logan, nu ? asadar, fiecare sa-si vada intai ce este in curtea lui, caci, de judecat este usor, de realizat, ptr. noi, imposibil.
    Asadar, bravo hyundai si nu numai...tuturor celor, carora merita laude ptr. schimbarile de ce sunt in stare intr-un timp atat de scurt. ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru