OFICIAL: Iata noul Skoda Fabia Scout!

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.02.2009
Skoda a dezvaluit astazi primele informatii si imagini ale modelului Fabia Scout, asteptat sa isi faca debutul live in cadrul Salonului de la Geneva.

Esential

105 cai putere dezvolta cel mai puternic propulsor diesel din gama noului Fabia Scout.

Skoda a publicat in sfarsit primele imagini oficiale ale modelului Fabia Scout, asteptat in martie la Salonul Auto de la Geneva. Asa cum anticipa si conceptul dezvaluit in toamna anului trecut la Paris, cel mai nou membru al gamei Scout primeste elemente de design capabile sa ofere o noua perspectiva asupra vechiului break ceh.

O serie de panouri de protectie din plastic care imbraca partea inferioara a caroseriei si un set de bare de amarare fixate pe acoperis reusesc sa individualizeze noul model si sa-i ofere aspectul robust, specific gamei Scout. Jantele Arktos de 16 inch din aliaj (optional de 17 inch), logo-ul Scout regasit la nivelul caroseriei, geamurile fumurii si proiectoarele de ceata sunt alte cateva detalii care diferentiaza modelul Scout de celelalte variante ale gamei Fabia.

La interior, personalizarea este subliniata prin pragurile inscriptionate cu logo-ul Scout si pedalierul din aluminiu.

Versiunea de productie Fabia Scout va fi disponibila cu patru motorizari, doua pe benzina si doua dieseluri.

Sub capota se vor regasi astfel, deja cunoscutele unitati de 1.4 litri, 86 de cai putere si 1.6 litri, 105 cai putere pe benzina, ultimul cuplat la o transmisie cu sase rapoarte. Consumul oferit de cele doua unitati va fi de 6.5 respectiv 6.9 litri/100 de kilometri.

Fanii versiunilor pe motorina vor primi dieselurile de 1.4 si 1.9 litri, care livreaza 80 respectiv 105 cai putere. Motoarele sunt prevazute cu filtru de particule si pot inregistra un consum mediu de 4.5 respectiv 4.9 litri/100 de km.

Fanii Skoda vor fi bucurosi sa afle ca noul Fabia Scout va debuta in showroom-uri la sfarsitul lunii mai.

via | Skoda

Comentarii (3)

  • OF road? nu OFF THE ROAD Mister
    Mirica am asteptat ziua asta ca nu stiu ce. Deci e off-road asa cum ziceai matale anterior intr-un articol? Cam nu, huh?

    Aha, te-ai luminat ca abia astea-s pozele oficiale, ce bine de tine ca ai aflat si tu adevarul.....

    Deh, cand in redactie se pregatesc muraturi, lumea din jur deja vuieste si miroase a nou.

    Ce sa zic, un fleac ai ciuruit articolul trecut, a trecut ziua, a venit comunciatul oficial, scrii altceva.

    Deci, Mirica intrebare de 10 puncte pentru vasta ta cultura generala.....Fabia Scout e sau nu off-road? Fabia Scout care este....

    Sa vina cenzura!!!!!!!!!!
    0 0
  • @eu
    Mersi ca ma urmaresti cu atata atentie!
    0 0
  • fabia scout
    Ii lipseste motorizarile de 1,2 tsi si 1,6 tdi si daca va avea preturi acceptabile va avea succes, daca nu dusterul ii va da gramada pe toti la raportul pret calitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru