OFICIAL: Lamborghini lanseaza Murcielago LP670-4 SuperVeloce

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.03.2009
Italienii au dezvaluit primele informatii si imagini oficiale ale noului Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce.

Esential

670 de cai putere dezvolta Murcielago LP670-4 SuperVeloce.
340 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge cel mai nou supercar Lamborghini.

Lamborghini isi incanta fanii cu inca o "creatie rapida", gata sa atraga toate blitz-urile jurnalistilor maine, odata cu deschiderea Salonului de la Geneva. Este vorba despre supercarul Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, care, dupa cum o spune si numele, promite performante cu mult superioare versiunii de serie.

Descris de oficialii Lamborghini ca fiind "exceptional de purist", SuperVeloce anunta o putere totala de 670 de cai, regasiti si in indicativul numelui, si un cuplu motor de 660 Nm, storsi din acelasi motor V12 de 6.5 litri. Se pare ca aportul de putere se datoreaza in primul rand inginerilor Lamborghini, care au modificat sincronizarea valvelor si filtrele de aer. Surplusul de putere este completat de o masa totala mai mica cu 100 de kilograme.

Multumita noilor resurse, SuperVeloce se poate lauda cu o viteza maxima de 341 de km/h si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in numai 3.2 secunde. Italienii pun insa la dispozitie si un eleron botezat "Aeropack Wing" care ofera mai multa apasare insa reduce viteza maxima pana la valoarea de 335 km/h.

La exterior, SuperVeloce vine cu un design mai simplu, mai brutal, cu elemente care il individualizeaza clar fata de versiunea de serie.

Prizele de aer mai largi, spoilerul frontal mai mare si carcasa din fibra de carbon a motorului, cu hexagoane transparente din polymer atrag atentia pasionatilor brandului.

La interior viitorii clienti vor regasi aceeasi piele Alcantara, care captuseste habitaclul, si cusaturile contrastante, asortate cu culoarea caroserie.

Comentarii (1)

  • Lambo
    super masina... ce reprezinta cu mandrie brandul ce-l poarta. @automarket => cel putin vreo doua trei greseli de scriere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru