Oficial: Lancia Ypsilon Versus, premiera la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.09.2008
Italienii de la Lancia vor dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Paris o editie speciala Versus a modelului Ypsilon.

Lancia incearca sa aduca in permanenta o nota distinctiva micului model Ypsilon. Si de aceasta data italienii reusesc printr-o editie speciala, botezata Versus, asteptata sa isi faca debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Numele editiei speciale provine de la compania Versus, subsidiara a grupului Versace, care a colaborat la personalizarea modelului Ypsilon.

Editia speciala Ypsilon Bronze se individualizeaza in primul rand prin culoarea caroseriei, un bronz creat special pentru aceasta versiune. Impresioneaza acoperisul cu un logo gandit de Versus si finisat in aceeasi culoare. Bronzul predomina si atunci cand vorbim de finisarea spoilerelor, de manerele portierelor si de jantele de 16 inch din aliaj.

Si la interior influentele Versus se resimt din plin prin logo-ul companiei embosat pe scaunele imbracate in piele, pe plansa de bord, pe panourile usilor sau pe tetiere. Finisajul exterior in culoarea bronzului se regaseste si la nivelul schimbatorului de viteze si a instrumentarului de bord, creand astfel o armonie intre exterior si interior.

Dupa ce va putea fi admirata in premiera mondiala la Salonul de la Paris, editia speciala Lancia Ypsilon Versus va fi produsa in doar 500 de exemplare incepand cu luna martie a anului viitor.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • uratenia suprema
    una din cele mai urate masini de serie
    0 0
  • lancia femina
    daca esti femeie iti place. orice masina are un public tinta - daca nu faci parte din el, nu inseamna ca nu are valente pozitive...
    0 0
  • StefanSNK
    fier de calcat
    doar un alt fier de calcat
    0 0
  • sunshine64sm
    Nimic nou sub soare !!!
    (...prea) Mult zgomot (reclama) pentru nimic. O caroserie moderna, frumoasa, atragatoare, eleganta, cu forme femenin de rotunde (!!) dar in rest... nimic nou sub soare. Poate doar pretul va putea atrage amatoarele :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru