OFICIAL: Land Rover prezintă versiunea cu cinci uşi a lui Evoque

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Land Rover a prezentat imaginile oficiale ale lui Range Rover Evoque cu şapte zile înainte de debutul de la Salonul Auto de la Los Angeles.

Englezii de la Land Rover au dezvăluit noul Evoque cu cinci uşi cu o săptămână înainte de debutul public de la Los Angeles. Modelul are un parbriz cu 60 de milimetri mai lung decât al versiunii cu trei uşi şi prezintă o nouă uşă a portbagajului. Plafonul este şi el modificat, fiind cu 30 de milimetri mai înalt în partea din faţă şi cu 40 de milimetri mai înalt în partea din spate. Cu toate acestea, diferenţa de masă dintre cele două modele este de numai 30 de kilograme, iar oficialii Land Rover au anunţat că toate modelele Evoque vor fi oferite cu sistemul ajustabil de amortizare MagneRide pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea pe şosea fără a compromite performanţele la drum.

Gama de motorizări este preluată integral de la versiunea cu trei uşi, iar Evoque este oferit atât în versiune cu tracţiune faţă, cât şi în versiunea cu tracţiune integrală. Versiunea 2.2 diesel de 150 CP cu tracţiune faţă promite emisii de CO2 mai mici de 130 grame pe kilometru în cazul versiunii cu trei uşi, în timp ce versiunea cu cinci uşi anunţă emisii calculate la mai puţin de 135 grame CO2 pe kilometru.

Diferenţa dintre cele două modele vine atât din cauza suprafeţei frontale mai mari, cât şi a masei crescute cu 30 de kilograme.

Pentru moment, nu există informaţii legate de preţul modelului Evoque în versiuunea cu cinci uşi. La fel ca în cazul versiunii cu trei uşi, modelul va fi oferit în trei nivele de echipare şi cu trei opţiuni de motorizare – două dintre acestea reprezentând versiuni de putere ale motorului diesel de 2.2 litri.

Via | LandRover

Comentarii (13)

  • daca ar iesi asa...
    masina arata foarte bine in poze...daca ar fi si cea de productie la fel...
    10 3
  • @ my
    Asta e masina de productie!!! Si da... e superba!
    14 0
  • Sincer....
    cel mai frumos din gama asta. Chiar imi place cum arata.
    15 0
  • BaditzaEx
    abia astept sa o vad pe plaiurile mioritice...
    arata f bine, o sa vedem in curand acest hit, aparand ca buburezele dupa ploaie pe la blvd. de Dorobanti & Co... =))
    8 0
  • gabi_o
    arata bine
    Zici ca e un Mini ce a "tras de fiare"!
    11 0
  • frumos modelul...dar sa'i vedem competentele off-road ca pana la urma d'aia iti iei un Land Rover
    10 0
  • mda
    superba masina!! lamborr...daca vrei off road iti cumperi un defender...asta e mai mult de on road dar sunt convins ca o sa se descurce f bine si off road spre deosebire de altele,dupa cum ne-a obisnuit de atatia ani land rover!!
    7 0
  • off road
    Ce performante off road vreti sa aiba o masina a carei prima varianta nu are nici macar 4X4???
    4 3
  • super masina
    am ramas suprins foarte placut
    5 0
  • Johnny B
    COPIe:O
    Kiar nu-si mai aminteste nimeni de Dacia Duster Concept? Linia farurilor mi se pare o copie grosolana....Deh, daca romanii nu-si apara drepturile...:((
    3 2
  • @Johnny B
    buna asta :))

    daca si Land Rover mai copiaza Duster, fie el si concept inseamna ca suntem buni...

    observ ca majoritatea SUV-urilor au adoptat o linie de design mai sportiva sa zic asa mai Coupe...

    seamana la silueta asa, sa zici cu Duster, care e o masina foarte reusita la exterior si o aliura masiva, dar pacat de interioru ala de Logan... :|
    8 0
  • uite frate cum se face.
    Masina asta va place foarte mult unora, va arata bine aproape pentru toata lumea si va lasa indeferenti pe cativa.

    In schimb designul ala mestecat si scuipat de la Juke nu place aproape nimanui.
    2 2
  • Porshe
    Fara originalitate
    Da, buna observatia.Britanicii se aratau entuziasmati cand a aparut conceptul Duster.Linia farurilor fata este luata de la Duster concept.N-om avea noi bani, insa talent ne permitem sa avem.Puneti o poza cu Duster concept si comparati.Nu trebuie sa fii designer ca sa observi.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru