OFICIAL: Nissan 370Z Nismo prezentat in premiera

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Divizia de performanta a celor de la Nissan a reinterpretat a publicat astazi primele poze si informatii oficiale ale noului 370Z Nismo.

Dupa mai multe imagini neoficiale si o serie de speculatii, Nismo, divizia de performanta a celor de la Nissan, a decis sa publice astazi primele informatii si imagini oficiale ale propriei versiuni 370Z. Pachetul de accesorii afecteaza vizual dar si mecanic sportivul 370Z, japonezii incercand sa ofere un tuning complet.

Sub capota, Nismo a pastrat acelasi motor V6 de 3.7 litri care dezvolta insa 350 de cai putere si 374 de Nm la 5200 de turatii, spre deosebire de cei 332 de cai ai versiunii de serie. Transmisia este asigurata de o cutie manuala cu sase rapoarte si functia SynchroRev Match.

La exterior, versiunea modificata de Nismo se individualizeaza prin jantele de 19 inch din aliaj, cu cinci spite si pneuri de 245/40 pe fata si 285/35 pe spate, spoilerul mai mare, pragurile laterale, eleronul montat pe portbagaj, manerele verticale ale usilor, spoilerul posterior redesenat si bosajele mai largi.

Logo-ul Nismo se regaseste din abundenta si la exterior dar si la interior, unde tunerii japonezi si-au pus amprenta la nivelul scaunelor si al instrumentelor de bord.

Comentarii (1)

  • bravo
    Bravo,bravo,bravo.RESPECT pentru japonezi !!!!!daca GT-R e perfectiune ,370Z Nismo e tentatia adrenalinei la nivel maxim (si cu bani putini).Felicitari NISSAN!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru